Σούλι Παραμυθιάς: Τελευταίο ταξίδι για φέτος

Φινάλε αύριο Κυριακή για την Παραμυθιά στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Λευτέρη Βέρμπη θα μεταβεί αύριο στις 11:30 στην Κέρκυρα όπου θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο της Λευκίμμης απο την ΑΕΛ στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής

Το Σούλι στην παρθενική του εμφάνιση στη  Γ΄ Εθνική πραγματοποίησε μια παρά πολύ καλη πορεία, καταφέρνοντας να εξασφαλίσει ουσιαστικά εδώ και αρκετές αγωνιστικές την παραμονή του στην κατηγορία, όπου ήταν και ο στόχος του συλλόγου ενώ αύριο οι πρωταθλητές Θεσπρωτίας θα αγωνιστούν για τελευταία φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι “πράσινοι”  είναι βαθμολογικά αδιάφοροι, αλλά αγωνιστικά θα μπουν στο γήπεδο με στόχο το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα. Ο τεχνικός της Παραμυθιάς δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Νίκο Κώτσια και Σπύρο Διαμάντη, στους τραυματίες Νίκο Μπουκουβάλα και Βαγγέλη Μώκο, ενώ θα απουσιάζει και ο Δημήτρης Ντούμας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 16:οο και διαιτητής θα είναι ο Γιαννιώτης Μπούμπας με βοηθούς τους Τσαντά και Πάνο όλοι του Σ.Δ. Ηπείρου.

Η ομάδα του Σουλίου δεν θα είναι μόνη της καθώς αρκετοί φίλοι της θα ακολουθήσουν την αποστολή στη Λευκίμμη δίνοντας ακόμη ένα δυναμικό παρών σε εκτός έδρας παιχνίδι.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Παραμυθιά την τελευταία αγωνιστική θα πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης στα χαρτιά καθώς αντιμετωπίζει τη Φλωριάδα.

P