• Σπάρτακος – Άρης Φιλιατών 1-5

  1022 προβολές
 • Δυναμική εμφάνιση από τον Άρη Φιλιατών…

  …που ξεπέρασε το εμπόδιο του Σπάρτακου στο γήπεδο της Νέας Σελεύκειας με 5-1. Από δυο γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Χρήστος Καίσαρης και Αντώνης Ρούμπης. Δίχτυα βρήκε και ο Πέτρος Βένετης που σκόραρε ενάντια της παλιάς του ομάδας.
  Οι γηπεδούχοι είχαν μειώσει  προσωρινά σε 1-2 με εκτέλεση πέναλτι του Παναγιώτη Ιωάννου.

  Σπάρτακος (Κολιούσης): Σπυριδώνου, Μπακιρτζίδης, Τάτσης, Παπαρούνας, Τσώτος (85΄Γιούργας), Γεωργόπουλος, Χρήστου (46΄Βενέτης Α.), Τσαλούκας, Βασιλείου, Ιωάννου (61΄Λιωλής), Κωνσταντάκος.
  Άρης Φιλιατών(Παπαδιώτης): Ντασκαγιάννης, καίσαρης, Μαντζούκης Δ. (75΄Βασιλείου), Ρούμπης, Γιοβάνης, Σπήτας, Θεοδώρου (55΄Μπάρης), Πάντος, Μπάλλος (55΄Τζουβάρας), Ανδρεόπουλος, Βενέτης (75΄Κατσέλης).

  Δηλώσεις παραχώρησε στο theball.gr ο προπονητής του Άρη Φιλιατών Παντελής Παπαδιώτης διαβάστε τι ανέφερε:
  “Κάναμε το αυτονόητο έπρεπε να κερδίσουμε και κερδίσαμε. Είμαι ευχαριστημένος απο όλα τα παιδιά και έπεται η συνέχεια. Ο Σπάρτακος είναι μια ιστορική ομάδα που έχει αγωνιστεί σε μεγαλύτερη κατηγορία και η νίκη μας αποκτά περισσότερη αξία.”

  Ανακοίνωση εξέδωσε το Δ.Σ. του Άρη Φιλιατών στην οποία ευχαριστεί τον Σπάρτακο για την φιλοξενία ενώ συγχαίρει την διαιτητική τριάδα.
  Διαβάστε αναλυτικά:
  “Η ομάδα του Άρη Φιλιατών θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Σπάρτακο για την φιλοξενία του καθώς και να συγχαρεί τον κ. Σιντόρη και τους βοηθούς του κ. Κιάππε και κ. Μπίνα για την δίκαιη διαιτησία.”
  Με εκτίμηση, Δ.Σ Άρη Φιλιατών.


  • P