• Σπάρτακος – Μαζαρακιά 2-1

  883 προβολές
 • Τους πρώτους του 3 βαθμούς πήρε το Γραικοχώρι.

  Σπάρτακος και Μαζαρακιά έδωσαν ραντεβού την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο της Νέας Σελεύκειας για τη δεύτερη φάση του 2ου ομίλου.

  Ο Σπάρτακος εξέπληξε τους παρευρισκόμενους, αφού στο 2ο μόλις λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Κώστα Τσώτο (1-0). Ο ίδιος διπλασίασε τα γκολ για τους γηπεδούχους κάνοντας το 2-0 στο 28′.
  Λίγα λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημίωρου τραυματίστηκε και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο ο Π. Πανταζής, στη θέση του οποίου μπήκε ο Παναγιώτης  Ιωάννου. Δεύτερος τραυματισμός για την ομάδα του Σπάρτακου στο 56΄ με τον Γεράσιμο Γεωργόπουλο να αντικαθιστά τον Πέτρο Βενέτη.
  Στο 62ο λεπτό ο Σπύρος Τσίγγος μείωσε για τους φιλοξενούμενους σε 2-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
  Να σημειωθεί ότι η ομάδα του Σπάρτακου αγωνιζόταν τα τελευταία λεπτά με δέκα παίκτες, αφού στο 84΄απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη ο Δημήτρης Ζήγος.
  Κόντρα στην προηγούμενη ομάδα του αγωνίστηκε ο Κώστας Ντρίτσος (φώτο με τον πρόεδρο του Σπάρτακου Παν. Τάτση) ο όποιος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Μαζαρακιά, ενώ μια εβδομάδα νωρίτερα την επανεμφάνισή τους στον ΑΟΜ έκαναν οι Λιόντος και Κώστας Παπανδρέου.

  Συνθέσεις ομάδων:

  Σπάρτακος Γραικοχωρίου: Σπυριδώνου, Χρήστου, Τάτσης (Χεκίμογλου 76΄), Κατσαρός, Πρέντι, Παπαδόπουλος, Ζήγος, Μάνος, Τσώτος, Βενέτης (Γεωργόπουλος 56΄), Πανταζής (Ιωάννου 42΄)
  Α.Ο. Μαζαρακιάς: Κοσιώρης Χ., Γκαμπρέλας Σπ., Λιόντος, Τιφτικίδης, Ντρίτσος Κ., Τσίγγος, Μπάλλας, Μάντης, Παπαβασιλείου Π., Παπανδρέου Κ., Kocaqi

  • P