Στα Γιάννενα την Κυριακή οι Αμαζόνες
Αγώνα μπαράζ δίνoυν την Κυριακή 18/3 στις 15:00, οι Αμαζόνες Θεσπρωτίας με αντίπαλο την Προοδευτική Περάματος.
Μετά την μεγάλη επιτυχία των Αμαζόνων να παραμείνουν και του χρόνου στην Β΄Εθνική ακολουθούν αγώνες μπαράζ για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας.
Η κοπέλες του Κώστα Κολιούση θα αντιμετωπίσουν την πολύ δυνατή Προοδευτική στα Γιάννενα σε έναν και μοναδικό παιχνίδι με την νικήτρια να αντιμετωπίζει τον νικητή της αναμέτρησης Νεφέλες Πιερίας – Αγροτικός Αστέρας με την ομάδα που θα κάνει δυο νίκες να παίρνει το εισιτήριο ανόδου στην μεγάλη κατηγορία του γυναικείου ποδοσφαίρου.
Οι Αμαζόνες θα πάνε αποδεκατισμένες στα Γιάννενα καθώς θα παραταχθούν χωρίς την πρώτη σκόρερ του συλλόγου Μαρία Μπάσκα ενώ απόντες θα είναι και οι Γιαννακούλη, Σερίφη και Ραδή.
Στόχος της ομάδας είναι μια καλή και αξιοπρεπή εμφάνιση απέναντι στο συγκρότημα του Nίκου Κύργιου.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Γήπεδο της ΕΠΣ Ηπείρου και διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Ρούσσος-Μπεκερτζής με βοηθούς τους Τσόγκα – Κέφη όλοι του Σ.Δ.Πρέβεζας/Λευκάδας.