Στην Τσεζένα η Τατιάνα Γεωργίου

240 προβολές

Στην Τσεζένα θα συνεχίσει την καριέρα της η θεσπρωτή Τατιάνα Γεωργίου.

Η ιταλική ομάδα, που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της χώρας, ανακοίνωσε την απόκτηση της 24χρονης Ελληνίδας παίκτριας.

Για την Τατιάνα Γεωργίου, είναι δεύτερη ομάδα που θα αγωνιστεί στην Ιταλία, μιας και την περασμένη χρονιά, έπαιξε με τη φανέλα της Νάπολι, η οποία τερμάτισε στη 1η θέση της βαθμολογίας κερδίζοντας την άνοδο στη Σέριε Α.

Η ανακοίνωση της Τσεζένα:

“Ενίσχυση για την ομάδα του Ρομπέρτο Ρόσι, με την άφιξη της Ελληνίδας μέσου, Τατιάνας Γεωργίου. Η Τατιάνα Γεωργίου γεννήθηκε το 1996 και μεταγράφηκε από τη Νάπολι, η οποία κέρδισε την άνοδο στη Σέριε Α. Έχει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, φυσική κατάσταση, ενώ είναι πολύ ποιοτική στο παιχνίδι της. Η 24χρονη παίκτρια αγωνίζεται στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού, έχοντας την ικανότητα να «βλέπει γήπεδο» δημιουργώντας φάσεις, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα.

Η παίκτρια ήρθε στην Τσεζένα με ελεύθερη μεταγραφή από τη Νάπολι, ενώ πριν την Ιταλία, αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ, πολυνίκη του ελληνικού πρωταθλήματος, με τον οποίο κατέκτησε 5 συνεχόμενα πρωταθλήματα. Είναι διεθνής με όλες τις Εθνικές ομάδες της Ελλάδας, K17, K19 και Γυναικών και με την τελευταία έχει 18 συμμετοχές, αγωνιζόμενη στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού και του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι κατευθυντήριες γραμμές για τη μεταγραφική ενίσχυση της Τσεζένα, καθορίστηκαν με προσεκτικά κριτήρια, σε μια στιγμή που απαιτείται μεγάλη ευελιξία. Έως τώρα, ο Αθλητικός Διευθυντής, Έλβιο Σάννα, έχει την ικανότητα και τη σωστή στρατηγική να προσλάβει εξαιρετικές παίκτριες, κάνοντας καθοριστικές μεταγραφές που επιτρέπουν την εξοικονόμηση οικονομικών πόρων, έχοντας θετικό αντίκτυπο στις οικονομικές καταστάσεις του συλλόγου.”

https://www.facebook.com/castelvecchio.calciofemminile/posts/2696349130615303

 

Print Friendly, PDF & Email