Στη Β’ Εθνική η ΑΕ Καραϊσκάκης

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τον προβιβασμό στη Β’ Εθνική κατηγορία της ΑΕ Καραϊσκάκης και της Δόξας Δράμας.

Σπουδαία μέρα για το αρτινό ποδόσφαιρο, καθώς μετά από δεκαετίες, μια ομάδα της πόλης θα βρίσκεται στις μεγάλες κατηγορίες του Ελληνικού ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα στη Β’ Εθνική. Ο λόγος για την ΑΕ Καραϊσκάκης, που μετά την επιβεβαίωση από τον Ηρακλή της μη συμμετοχής του στο νέο Πρωτάθλημα της Football League, ενημερώθηκε από τα πλέον επίσημα χείλη της ΕΠΟ, πως προβιβάζεται μαζί με τη Δόξα Δράμας στη Β’ Εθνική, με το μεταξύ τους μπαράζ να ακυρώνεται.

Δικαίωση σίγουρα για τους ανθρώπους της ΑΕ Καραϊσκάκης, για την προσπάθεια που καταβάλουν όλα αυτά τα χρόνια, να επιτύχουν την άνοδο, με τις ευθύνες πλέον να μεγαλώνουν, και το χρόνο να πιέζει, καθώς το ρόστερ που έχει διαμορφωθεί δύσκολα μπορεί να αντεπεξέλθει στην κατηγορία, με τους ιθύνοντες πλέον να καλούνται να κινηθούν άμεσα στο μεταγραφικό παζάρι και να αναζητήσουν ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά, η ενημέρωση της ΕΠΟ προς της ΑΕ Καραϊσκάκης και τη Δόξα Δράμας :

” Σας γνωστοποιούμε ότι στην Συνεδρίαση της 11/09/2017 (Νο 3) η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, έλαβε την κατωτέρω απόφαση:

«Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων στην συνεδρίαση της 11/09/2017 (Νο 3) αποφάσισε ότι κατόπιν της από 11-09-2017 (αρ. πρωτ. Ε.Π.Ο. 26.278/11.9.2017) δήλωσης αποχώρησης της Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ από το προσεχές πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Επαγγελματικής Κατηγορίας (Football League) και της συνακόλουθης δημιουργίας δύο (2) κενών θέσεων στο πρωτάθλημα αυτής για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, ματαιώνεται ο αγώνας μπαράζ που είχε ορισθεί να διεξαχθεί στις 13-09-2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 στο Α’Δ.Α.Κ. Κατερίνης στην Πιερία μεταξύ των ομάδων Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ και Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ, διότι πλέον καθίσταται άνευ αντικειμένου, αφού και οι δύο ανωτέρω ομάδες προβιβάζονται στην Β’ Επαγγελματική Κατηγορία (Football League) για την αναπλήρωση των δύο (2) κενών θέσεων που προέκυψαν. Δίδεται εντολή να κοινοποιηθεί η παρούσα σε όλα τα αρμόδια όργανα».”

*Πηγή: artagoal.gr

P