• Στην 3η θέση το Σούλι Παραμυθιάς

  605 προβολές
 • Την υψηλότερη θέση της ιστορίας του στις εθνικές κατηγορίες κατέλαβε το Σούλι.

  Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την επικύρωση της βαθμολογίας στη Γ΄ Εθνική, με την Παραμυθιά να βρίσκεται τη στιγμή της διακοπής στην 3η θέση, έχοντας έναν πόντο παραπάνω (41 έναντι 40) από τον ΠΑΣ Αχέρων που βρίσκεται στην 4η, μετά από 23 αγωνιστικές. Αυτό αποτελεί το καλύτερο πλασάρισμα στην ιστορία του Σουλίου Παραμυθιάς σε οποιοδήποτε εθνικό πρωτάθλημα που έχει συμμετάσχει, είτε Δ΄είτε Γ΄ Εθνικής.

  Το απόσπασμα από την ανακοίνωση της ΕΠΟ:

  Αναστέλλεται οριστικά, λόγω των συνθηκών που προέκυψαν από την εξάπλωση του covid-19 και των μέτρων περιορισμού της επέκτασης του, η διεξαγωγή όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και κυπέλλου ευθύνης διοργάνωσης των Ε.Π.Σ., καθώς και της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας της Ε.Π.Ο., περιόδου 2019-20. Για όλες τις εθνικές και τοπικές ερασιτεχνικές κατηγορίες επικυρώνονται οι βαθμολογίες ως έχουν την ημερομηνία διακοπής των πρωταθλημάτων. Οι πρωτοπόροι των Α΄ τοπικών κατηγοριών προβιβάζονται στην Γ΄ Εθνική κατηγορία της περιόδου 2020-21.

  Για τη διαδικασία ανόδου, σε περίπτωση ισοβαθμιών ομάδων ισχύουν οι διατάξεις του ΚΑΠ και για την περίπτωση ύπαρξης περισσοτέρων του ενός ομίλων Α’ κατηγορίας τα κριτήρια πολλαπλών ομίλων της UEFA. Μετά την επικύρωση των βαθμολογιών, οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων έχουν δικαίωμα τροποποιήσεων των προκηρύξεών τους, βάσει των διατάξεων της πρόσφατης τροπολογίας του Υφυπουργού Αθλητισμού. Οι τελικές αποφάσεις για την Γ΄ Εθνική θα ληφθούν κατόπιν νεότερης εισήγησης της Επιτροπής Διοργανώσεων.

  • P