• Θεσπρωτός: Στην Κεστρίνη αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Ηπείρου

  735 προβολές
 • Στην Κεστρίνη και στις αθλητικές εγκαταστάσεις που χρησιμοποιεί ο Θεσπρωτός για προπονητικό κέντρο βρέθηκε σήμερα αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Ηπείρου και ο Δήμαρχος Φιλιάτων.

  Το παρών έδωσαν οι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Ηπείρου Βασίλης Γοργόλης (Αθλητισμού) και Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση (Περιβάλλοντος, ανάπτυξης και εμπορίου), ο περιφερειάκος σύμβουλος Θεσπρωτίας Δημήτρης Γκαμπρελας και ο Δήμαρχος Φιλιατών  Σπύρος Παππάς.

  Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Τσιαπος και ο προπονητής των κιτρινόμαυρων Χουάν Ραμόν Ρότσα ενημερωσαν για την πορεία των εργασιών αλλά και για το τι πρέπει να γίνει ώστε να ολοκληρωθεί το έργο και  οι εγκαταστάσεις να γίνουν πιο σύγχρονες ενώ παράλληλα έγινε και αυτοψία από τον πολιτικό μηχανικό Παναγιώτη Μυριούνη ο οποίος διαχειρίζεται τον φάκελο του έργου.

  Ο Θεσπρωτός προσδοκεί με την βοήθεια όλων να ολοκληρωθούν σύντομα οι εργασίες ούτως ώστε να αποκτήσει η ομάδα και εν γένει η Θεσπρωτία ένα ολοκληρωμένο Αθλητικό Κέντρο που θα είναι  προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

  • P