Στον Παναιτωλικό η Ακαδημία του Άρη Μαργαριτίου

Μια από τις σημαντικότερες και σίγουρα αξέχαστες εμπειρίες έζησαν οι παίχτες της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Άρη Μαργαριτίου…

…και οι συνοδοί τους  με την αποστολή στο Αγρίνιο και τους φιλικούς αγώνες με την ακαδημία του Παναιτωλικού.

Ο Άρης Μαργαριτίου αναχώρησε στις 11:30 το πρωί της Κυριακής και έφτασε στην πόλη της Στερεάς Ελλάδας στις 14:15.  Στις 15:00 ήταν προγραμματισμένοι οι φιλικοί αγώνες των τμημάτων υποδομής των 2 ομάδων στο Αθλητικό Κέντρο Emileon ένα πραγματικό στολίδι ποδοσφαίρου που στεγάζει όλον τον σύλλογο ποδοσφαίρου του Παναιτωλικού.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες  μεταξύ των δυο ακαδημιών για τους γεννηθέντες  2007-08 και  γεννηθέντες 2005-06. Ο προπονητής του Άρη και πρώην ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού Μπάμπης Βάλβης έδωσε την χαρά σε όλα τα παιδιά να συμμετέχουν σε αυτή την γιορτή δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους μικρούς αθλητές.

Αμέσως μετά τους αγώνες η αποστολή γευμάτισε στον πολυχώρο του Emileon . Ακολούθως η αποστολή  αναχώρησε με συνοδεία των ανθρώπων των γηπεδούχων για το γήπεδο ποδοσφαίρου του Παναιτωλικού όπου παρακολούθησε από την θύρα 2 τον αγώνα για το πρωτάθλημα της Super League μεταξύ των ομάδων του Παναιτωλικού και της Λαμίας.


Κατά την είσοδο των δυο ομάδων στο αγωνιστικό χώρο οι μικροί αθλητές συνόδεψαν τους ποδοσφαιριστές  στην σέντρα ενώ   μετά το τέλος της αναμέτρησης η αποστολή του Άρη Μαργαριτίου είχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τον Τραϊανό Δέλλα (Προπονητή του Παναιτωλικού) και τον Χρήστο Κουτσοσπύρο (πρώην ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού και νυν της Λαμίας).

Θα ακολουθήσει  πλούσιο φωτογραφικό υλικό τις επόμενες ημέρες.

P