Στο Αμύνταιο ταξιδεύει την Κυριακή ο Αστέρας

Χωρίς άγχος ταξιδεύει στο Αμύνταιο ο Αστέρας, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ερμή…

 …που βρίσκεται σε υψηλές βαθμολογικές θέσεις.

Η αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό γήπεδο Αμυνταίου  και θα αρχίσει στις 3 το μεσημέρι.

Ο Παραπόταμος του Σπύρου Παππά μετά τον αποκλεισμό του από τον Θεσπρώτο στο Κύπελλο Θεσπρωτίας επιστρέφει στην αγωνιστική δράση της Γ΄Εθνικής και θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τους περυσινούς πρωταθλητές Φλώρινας. Η ομάδα του Αστέρα θέλει να αφήσει πίσω της τον αποκλεισμό της από το κύπελλο και να επιδιώξει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, όπως συνέβη στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος  με την Λευκίμμη και τον Τηλυκράτη.

Οι κυανόλευκοι θα πάνε με απουσίες στην Φλώρινα καθώς δεν θα δώσουν το παρών οι τιμωρημένοι Μιχάλης Γιαννάκος και Δημήτρης Σουλιώτης. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου στον Παραπόταμο είχε λήξει με 1-2 υπέρ του Ερμή, ο οποίος προέρχεται από νίκη μέσα στο Κομπότι με 3-1.

Διαιτητής ορίστηκε  ο  Βασίλης Σιδερίδης από τον Σ.Δ. Καστοριάς  με βοηθούς τους Πρεσπάρη και  Σιδερίδη Χρ.  από τον ίδιο σύνδεσμο.

P