• Στο Καναλάκι Λύγκας – Ερέκι

  144 προβολές
 • Την απόκτηση των Παναγιώτη Λύγκα και Αλέξανδρου Ερέκι ανακοίνωσε η ομάδα του Βαγγέλη Τζιάρρα.

  Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

  “O ΠΑΣ Αχερων με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται επίσημα το 3ο μέλος του για την χειμερινη μεταγραφική περίοδο 2020-21, τον Παναγιώτη Λύγκα.
  Ο Παναγιώτης Λύγκας αποτελεί την 3η μεταγραφή της ομάδας μας για την χειμερινή περίοδο και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ένας νεαρός παίκτης με αγωνιστική μαχητικότητα και σπουδαία προοπτική για το μέλλον βρίσκεται στον σύλλογο μας.
  Ο 18χρονος νεαρός ταλαντούχος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του στο Σουλι Παραμυθιάς και κατέχει το ρεκόρ 25ετιας του νεότερου σκόρερ Γ´ εθνικής σε ηλικία 15χρονων, Με τις άριστες εντυπώσεις και τις εμφανίσεις που άφησε στα παιχνίδια που αγωνίστηκε μεταγράφηκε για την Κ17 και μετέπειτα Κ19 του Απόλλωνα Σμύρνης από όπου και προήλθε στον συλλόγο μας.
  Παναγιώτη καλωσόρισες στην οικογένεια του ΠΑΣ Αχέρων, υγεία και επιτυχίες σου ευχόμαστε.”

  “O ΠΑΣ Αχερων με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται επίσημα το 2ο μέλος του για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο 2020-21, τον Αλέξανδρο Ερέκι.

  Ο 27χρονος Alexandros Ereki είναι γεννημένος στις 25/9/95 και αγωνίζεται στις δυο άκρες τις επίθεσης αλλά και ως επιθετικός μέσος. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην ΠΑΕ ΑΕΚ , Νέα Ιωνία , Μανδραϊκό , Τέλο Άγρα , FK BYLIS (Β Εθνική Αλβανίας) , Καλαμάτα , Σπέτσες, Αθηναϊκό, Τηλυκρατη Λευκάδος και κορωνίδα κοιλάδας.

  Αλέξανδρε καλωσόρισες στην οικογένεια του ΠΑΣ Αχέρων, υγεία και επιτυχίες σου ευχόμαστε.”

   

  • P