Στο Μαυρούδι Ντρίτσος – Γεωργόπουλος

Από τον Άρη Μαργαριτίου στην Α.Ε.Μαυρουδίου.

Την τελευταία μέρα των μεταγραφών η Α.Ε.Μ. πρόσθεσε τους δυο παίκτες στο δυναμικό της.
Αμφότεροι οι δυο ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν το πρώτο μισό της σεζόν στον Άρη Μαργαριτίου και μετακόμισαν στην Α2 και την ομάδα του Μαρουδιου ώστε να ενισχύσουν τον νεοσύστατο σύλλογο στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Ο έμπειρος Κώστας Ντρίτσος αγωνίζεται στον χώρο της άμυνας ενώ ο 24χρόνος Αντώνης Γεωργόπουλος στην μέσο-επιθετική γραμμή.

Ο Κώστας Ντρίτσος μίλησε στο theball.gr εκφράζοντας μια πικρία για την αποχώρηση του από το Μαργαρίτι ενώ εύχεται στην ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία.

Διαβάστε αναλυτικά τις δήλώσεις του ποδοσφαιριστή για τον Άρη Μαργαριτίου καθώς και για την νέα του ομάδα το Μαυρούδι.
Για τον Άρη Μαργαριτίου ανέφερε:
“Όλοι γνωρίζουμε τις δυσκολίες τις οποίες είχε η ομάδα του Άρη στο ξεκίνημα της σεζόν. Κάτω από αυτές τις καταστάσεις, πιστεύω ότι από την πλευρά μου βοήθησα στο να πορευτεί η ομάδα στο πρωτάθλημα μέχρι σήμερα. Πλέον η ομάδα έχει βρει το δρόμο της. Φεύγω με μια πικρία λόγω κάποιων γεγονότων που συνέβησαν το τελευταίο διάστημα. Παρ’ολα αυτά εύχομαι στην ομάδα του Άρη καλή συνέχεια και πιστεύω οτι στο τέλος θα καταφέρει να κρατηθεί στην κατηγορία.”
Για την Α.Ε. Μαυρουδίου δήλωσε:
“Ήρθα σε μία νεοσύστατη ομάδα, η οποία αποτελείται από ένα Δ.Σ. που αγαπά το ποδόσφαιρο και έχει υψηλό βαθμό οργάνωσης. Με την έλευση μου πιστεύω ότι θα βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου στο να επιτευχθεί ο βασικός στόχος της ομάδος, ο οποίος είναι η άνοδος στην Α1.”

P