Στο παρά 5 με ανατροπή ο Θύαμις

Νίκησε έστω και δύσκολα με 2-1 την Πλαταριά

Με λυτρωτή τον Κατσέλη, που επανεμφανίστηκε σήμερα στα γήπεδα μετά από αρκετούς μήνες, ο Θύαμις σημείωσε νέα σημαντική νίκη, έπειτα από εκείνη με το Μαυρούδι και παρέμεινε στο κυνήγι του τίτλου.

Η Πλαταριά κατάφερε να πάει προηγούμενη στα αποδυτήρια μετά από ένα κακό πρώτο μέρος στο οποίο είδαμε κυρίως παιχνίδι κέντρου.
Στις καθυστερήσεις (ήταν αρκετές εξαιτίας της διακοπής στο 25΄ για τον τραυματισμό των Α.Παπανδρέου και Δ.Βάσιου που αντικαταστάθηκαν) ο Βασίας εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά κι ο Μουτσάι με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι πραγματοποίησε το 0-1. Το Καστρί αντέδρασε στο β΄μέρος καταφέρνοντας νωρίς νωρίς να φέρει στα ίσια το σκορ.

Ο Διαμάντης έκανε αρχικά το σουτ, η μπάλα στρώθηκε στον Γιαννακό που σε κενό τέρμα πέτυχε το 1-1 στο 50ο λεπτό. Το Καστρί πήρε από κει κι έπειτα τα ηνία του παιχνιδιού, έχοντας κάποιες καλές φάσεις ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φυλάξουν τα νώτα τους και να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις με στόχο ένα δεύτερο γκολ.

Τελικά στο 85΄ , επτά λεπτά μετά την είσοδό του, ο Κατσέλης, με καρφωτή κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Κ.Βάσιου στο δεύτερο δοκάρι, νίκησε τον Παπαγεωργίου κι έδωσε την πολύ σημαντική νίκη στον Θύαμι.

Μη χάσετε σε λίγο το βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα του παιχνιδιού!

Θύαμις Καστρίου (Π.Παππάς): Βενέτης, Διαμάντης, Ζήγος, Α.Βάσιος, Η.Μονάχος, Β.Βάσιος (78΄Κατσέλης), Γιαννακός, Χαντζάρας (81΄Τσότος), Δ.Βάσιος (29΄Κυβράνογλου), Γόγολος, Κ.Βάσιος
Πλαταριά (Α.Καρύδης): Παπαγεωργίου, Πασχάλης, Ράπτης (65΄ Μητσέλος), Μουτσάι, Βαλάκος, Χατζίου, Βασίας, Θεοδώρου, Σωτηριάδης (73΄ Βαγγελής), Α.Παπανδρέου (29΄Ρίζος), Γκόγκος

P