Στο πρωτάθλημα της Αιτωλοακαρνανίας ο Τσιάρας

Επέστρεψε στον τόπο καταγωγής του ο Γιώργος Τσιάρας.

Μετά από μια χρονιά με την χρώματα του Άρη Φιλιατών ο 20χρόνος γκολκίπερ αποδέχτηκε την πρόταση από την νεοφώτιστη ομάδα του Τρικάρδου Κατοχής  και την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α΄ Αιτωλοακαρνανίας.

Ο νεαρός πορτιέρο ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Αχελώου Νεοχωρίου σε ηλικία 12 ετών. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στον Καμπανιακό, τον Βύζα Μεγάρων (Γ΄Εθνική) και τον Άρη Φιλιατών όπου παράλληλα εκπλήρωσε και τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Σε επικοινωνία που είχε το theball.gr μαζί του μας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι θα ήθελε να ξανά επιστρέψει στην Θεσπρωτία.
Διαβάστε τις δηλώσεις:
“Ευχαριστώ πολύ την ομάδα του Άρη Φιλιατών, την διοίκηση και όλο τον κόσμο που με βοήθησε και με στήριξε για αυτή τη προσπάθεια. Κάποια στιγμή θα ήθελα πολύ να ξανά επιστρέψω στο Θεσπρωτικό πρωτάθλημα.”
Για το τι είναι αυτό που κρατάει από το Φιλιάτι:
“Είχαμε μια χρονιά με ανάμεικτα συναισθήματα με χαρές λύπες αυτό που θα κρατήσω είναι η ζεστασιά που πρόσφερε αυτή η κοινωνία και τις πολλές φιλίες που έκανα.”
Για την νέα του ομάδα:
“Ο Τρικάρδος είναι η ομάδα του χωριού μου και εγώ ήθελα φέτος να επαναπατριστώ. Μου έγινε μια πολύ καλή πρόταση και την έκανα δεκτή. Η ομάδα έχει προσδοκίες και υψηλούς στόχους για φέτος. Είναι μεγάλη μου τιμή ναι βοηθήσω σε όλη αυτή την προσπάθεια.”

P