Στο «τιμόνι» της ΑΕΝΣ ο Βαλάκος

Στο πρόσωπο του Φώτη Βαλάκου, βρήκε η διοίκηση το νέο προπονητή για την Νέα Σελεύκεια στην επιστροφή της στο τοπικό πρωτάθλημα.

Ο Πλαταριώτης τεχνικός τα δυο τελευταία χρόνια έχει πανηγυρίσει την άνοδο στην Α1 με την Μαζαρακιά, την κατάκτηση του πρωταθλήματος της A2 και την άνοδο με τον Ατρόμητο (πέρυσι). Σίγουρα θα προσπαθήσει να «χτίσει» την ΑΕΝΣ, ούτως ώστε να πραγματοποιήσει ακόμα μια  επιτυχία.

Σε επικοινωνία του TheBall.gr μαζί του, ο νέος προπονητής της ΑΕΝΣ μας δήλωσε: “Ιστορική ομάδα η ΑΕΝΣ με αρκετούς τίτλους και συμμετοχές ακόμα και στη Δ΄Εθνική. Γίνεται καινούργια αρχή στην ομάδα, με νέα διοίκηση η οποία στελεχώνεται από σοβαρούς ανθρώπους, άφθαρτους στο χώρο του ποδοσφαίρου, που σκοπό έχουν να δημιουργήσουν μια υγιή ομάδα που να αποτελεί πρότυπο στην περιοχή και χαίρομαι που αποτελώ μέλος αυτής της προσπάθειας.  Στόχος μας είναι να αξιοποιηθούν τα παιδιά της ακαδημίας όσο το δυνατόν περισσότερο καθώς η ακαδημία της ΑΕΝΣ πρωταγωνιστεί ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια στο παιδικό πρωτάθλημα, πρωταθλήτρια φέτος, και σε συνδυασμό με κάποιους έμπειρους ποδοσφαιριστές να δημιουργήσουμε ένα σύνολο ικανό να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο.”

Οι «κίτρινοι» κινούνται με γοργούς ρυθμούς καθώς καλούνται να διαμορφώσουν το ρόστερ από το μηδέν. Σε πρώτη φάση η ομάδα θα ενσωματώσει περίπου δέκα παιδιά από τις ακαδημίες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Σε ο,τί αφορά το υπόλοιπο ρόστερ σύμφωνα με έγκυρες πηγές οι διοικούντες έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία με πέντε ποδοσφαιριστές και απομένουν τα τυπικά ώστε να ανακοινωθούν και τα ονόματά τους τις επόμενες ημέρες.

P