Στον Θρύλο Ιωαννίνων ο Μάριος Μιχαήλ

Στον θρύλο Ιωαννίνων θα συνεχίσει την καριέρα του ο έμπειρος πλέι μείκερ…

…καθώς συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του Γιαννιώτικου συλλόγου.

Την σεζόν 2018-19 φόρεσε την φανέλα του Πρωτέα Ηγουμενίτσας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στην οικογένεια του Θρύλου Ιωαννίνων εντάσσεται ο Μάριος Μιχαήλ! Ο έμπειρος Γιαννιώτης Playmaker με πολύ σημαντική παρουσία σε μεγαλύτερες κατηγορίες θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας την επόμενη αγωνιστική περίοδο.”
Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Θρύλου Ιωαννίνων ο Μάριος τονίζει: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται μπροστά μου. Ο Θρύλος Ιωαννίνων έχει χαράξει τη δική του διαδρομή μέχρι σήμερα στα μπασκετικά πράγματα της περιοχής μας και αποτελεί μια ομάδα που δίνει ευκαιρίες σε κάθε επίπεδο. Ευχαριστώ πολύ το Νίκο Ντούγια για την προσέγγιση και την ευκαιρία που μου έδωσε. Έχουμε μπροστά μας μια χρονιά στην οποία θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, παίζοντας ωραίο μπάσκετ”.
Με τη σειρά του ο Πρόεδρος του Θρύλου Νίκος Ντούγιας αναφέρει: «Καλωσορίζουμε το Μάριο στον Θρύλο Ιωαννίνων και στην ευρύτερη μπασκετική οικογένεια της Ntougias Basketball Academy. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης που ανεβάζει επίπεδο την ανδρική μας ομάδα, καθώς έχει παραστάσεις και εμπειρίες από μεγαλύτερες κατηγορίες. Είμαι χαρούμενος, όμως και γιατί πρόκειται για ένα απο τα καλύτερα παιδιά που ασχολούνται με το μπάσκετ στην περιοχή μας και με το παράδειγμα του μπορεί να εμπνεύσει τους μικρότερους σε ηλικία αθλητές μας. Του εύχομαι υγεία πάνω απο όλα. Μάριε καλωσόρισες!”.
Φωτογραφία: Αpostolosdimos.gr-Proteas Igoumenitsas B.C
P