• Συλλυπητήρια ανακοίνωση Θεσπρωτού για Σαφάκα

  1063 προβολές
 • Έφυγε από την ζωή την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 85 χρονών ο Βασίλειος Σαφάκας, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και διατελών για οκτώ (8) χρόνια πρόεδρος του Θεσπρωτού.

   

  Ο Θεσπρωτός εκφράζει τα συλλυπητήρια του για την απώλεια του Βασίλειου Σαφάκα, παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και προέδρου του Θεσπρωτού.
  Εκ μέρους του συμβουλίου

  Φωτογραφίες του Δημήτρη Λιάκου

  Α)Στην φωτογραφία διακρίνονται όρθιοι από αριστερά: Βρύσης Σπύρος (Γιατρός), Μπιρμπίλης Κων/νος(ταμίας),  Ασπιώτης Γεώργιος, Βασειάδης Νίκος, Ιωάννογλου Γεώργιος, Τόσκας Απόστολος(διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ), Κομίνης Ηλίας, Μουράτης Κωστής,– ——, Σαφάκας Βασίλειος ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

  Καθήμενοι από αριστερά: Λιάκουρας Μάρκος, ———, Τσώτος Γεώργιος, Γκόντοβος  , Γκίκας Μιχαήλ και Λαμπρακούλης (προπονητής)

  Β) Ο τότε πρόεδρος του Θεσπρωτού Βασίλειος Σαφάκας(αριστερά) με τον ταμία της ομάδας Μπιρμπίλη Κων/νο έχοντας στην μέση τον τότε διεθνή ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Τόσκα Απόστολο προς τιμήν του οποίου έγινε ο φιλικός αγώνας στο εθνικό στάδιο Ηγουμενίτσας  το καλοκαίρι του 1970, το οποίο παρακολούθησαν όλοι φίλαθλοι της Θεσπρωτίας.

  Γ) Ο Σαφάκας Βασίλειος με την φανέλα του Θεσπρωτού στο εθνικό στάδιο Ηγουμενίτσας.

  • P