• Οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον Παντελή Παπαδιώτη

  626 προβολές
 • Πολλές ήταν οι ομάδες που εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για την απώλεια του Παντελή Παπαδιώτη.

  Δείτε αναλυτικά τις ανακοινώσεις και τις επιστολές συλλόγων & ομάδων. 

  Άρης Φιλιατών:
  «Όλη η οικογένεια του Α.Σ ΑΡΗ ΦΙΛΙΑΤΩΝ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπητού φίλου και προπονητή μας ΠΑΝΤΕΛΗ!!! Καλό ταξίδι, καλό παράδεισο και πάντα θα είσαι στην καρδιά μας!!!».
  Δ.Σ. Άρης Φιλιατών

  Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ιωαννίνων:
  «Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ιωαννίνων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του για τον πρόωρο χαμό του Παντελή Παπαδιώτη. Καλό παράδεισο φίλε»

  ΠΑΕ Θεσπρωτός:
  «Η ΠΑΕ Θεσπρωτός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Παντελή Παπαδιώτη, ο οποίος έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή. Η αθλητική οικογένεια της Θεσπρωτίας έγινε φτωχότερη. Καλό ταξίδι Παντελή!»

  ΕΠΣ Θεσπρωτίας:
  «Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσπρωτίας εκφράζει την βαθιά θλίψη της για τον ξαφνικό χαμό του Παντελή Παπαδιώτη, ενός ανθρώπου του ποδοσφαίρου που πρόσφερε για χρόνια τις υπηρεσίες του στο θεσπρωτικό ποδόσφαιρο.
  Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του

  Δόξα Γαρδικίου:

  «Δυστυχώς η μοίρα παίζει άσχημα παιχνίδια…Ο θάνατος χτύπησε την οικογένεια του Παντελή Παπαδιώτη…παίρνοντας έναν ιδιαίτερα χαρισματικό άνθρωπο…Η διοίκηση της Δόξας Γαρδικιου εκφράζει την βαθιά της θλίψη…Καλό ταξίδι κόουτς!»

  Α.Σ. Θεσπρωτός:
  «Η διοίκηση του ΑΣ Θεσπρωτός με λύπη της πληροφορήθηκε σήμερα τον αδόκητο χαμό του Παντελή Παπαδιώτη, επί σειρά ετών προπονητή της ομάδας μας.
  Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.»

  Αστέρας Παραποτάμου:

  “Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας  για τον απρόσμενο και απροσδόκητο θάνατο του Παντελή Παπαδιώτη, στην  οικογένεια του και στους οικείους του. Καλό Παράδεισο.”
  Το Δ.Σ. του Αστέρα Παραποτάμου

  Σούλι Παραμυθιάς:

  Α.Σ. Θύαμις Καστρίου:

  «Ο ΘΥΑΜΙΣ ΚΑΣΤΡΙΟΥ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του φίλου και πρώην προπονητή των ακαδημιών μας Παντελή Παπαδιώτη!!Ο Θεός να τον αναπαύσει!!»

  Α.Ε.Ν. Σελεύκειας:
  «Η Αθλητική Ένωση Νέας Σελεύκειας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του φίλου μας και πρώην προπονητή μας Παντελή Παπαδιώτη. Αυτός ο θάνατος έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο τοπικό μας ποδόσφαιρο και πλέον είμαστε φτωχότεροι χωρίς αυτόν ανάμεσα μας.»
  Με εκτίμηση το ΔΣ της ΑΕΝΣ.

  ΑΟ Πλαταριάς:

  «Το ΔΣ του Α.Ο. Πλαταριάς, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Παντελή Παπαδιώτη, ο οποίος έφυγε πρόωρα και αιφνίδια από τη ζωή.»

  Άρης Πέρδικας:
  «Καλό ταξίδι Παντέλο ήσουν μια ξεχωριστή φυσιογνωμία, ήμασταν τυχεροί που συνεργαστήκαμε μαζί σου. Το Δ.Σ. του Άρη Πέρδικας εκφράζει  .τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.»

  Α.Σ. Θιναλιακός:
  «Το Διοικητικό Συμβούλιο, το τεχνικό επιτελείο και οι αθλητές του Σωματείου μας , εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του προπονητή Παντελή Παπαδιώτη, ο οποίος έφυγε πρόωρα και αιφνίδια από τη ζωή … Αιώνια του η μνήμη.»
  ΑΟ Κάβος Κέρκυρας:
  «Δυστυχώς αργά χτες το βράδυ ενημερωθήκαμε για τα δυσάρεστα νέα του αναπάντεχου θανάτου του Παντελή Παπαδιώτη, ο οποίος διετέλεσε προπονητής της ομάδας μας στο πρώτο μισό της σεζόν που μας πέρασε. Αυτό που με σιγουριά μπορούμε να πούμε είναι ότι παρά τα 60 του χρόνια, ήταν ένας άνθρωπος με πάθος για το ποδόσφαιρο που σε ελάχιστους έχουμε δει. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Καλό ταξίδι Παντελή…»
  Δόξα Ωρωπού:
  «Η οικογένεια του ΠΑΣ Δόξα Ωρωπού εκφράζει τα συλλυπητήρια της για τον άδικο και ξαφνικό χαμό ενός σπουδαίου ανθρώπου και αξιόλογου προπονητή, του Παντελή Παπαδιώτη. Καλό ταξίδι Παντελή…. Θα σε θυμόμαστε πάντα και θα είσαι πάντα στις καρδιές όλων μας…. Κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια του και στους οικείους του….»
  Απόλλων Πάργας:
  «Ο Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ θέλει να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του Παντελή Παπαδιώτη,που έφυγε τόσο άδικα και αναπάντεχα για το μεγάλο ταξίδι. Το ήθος του,ο χαρακτήρας του,το πάθος και οι γνώσεις για το ποδόσφαιρο θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένα στο μυαλό και τις ψυχές των αγνών ανθρώπων του ποδοσφαίρου. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΠΑΝΤΕΛΗ.»
  ΠΑΣ Αχερων:
  «Η διοίκηση του ΠΑΣ Αχέρων εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια και τη βαθύτατη οδύνη των μελών του, για τον άδικο χαμό του προπονητή Παπαδιώτη Παντελή. Ενός γνήσιου και αφοσιωμένου ανθρώπου, που πρόσφερε τα μέγιστα στο ποδόσφαιρο της ευρύτερης περιοχής μας και στον σύλλογο μας με την πολύτιμη προσφορά του, με την ιστορία του οποίου ταύτισε όσο κανείς άλλος το όνομά του.»
  Εκ του Δ.Σ ΠΑΣ Αχερων, Καλό ταξίδι Παντελή.
  Αστέρας Πετριτή:
  «Ο Αστέρας εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον πρόωρο χαμό του Παντελή Παπαδιωτη, ενός ανθρώπου που άφησε το στίγμα του στο κερκυραϊκό, και όχι μόνο, ποδόσφαιρο. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.»
  ΑΟ Αστέρας Πετριτή
  Α.Ε. Λευκίμμης:
  «Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης μέσω του προέδρου της και των μελών του διοικητικού συμβουλίου, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Παντελή Παπαδιωτη. Ο έμπειρος τεχνικός έφυγε πρόωρα και άδικα από την ζωή από ανακοπή καρδιάς.
  Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Καλό ταξίδι coach.»
  Αμαζόνες Θεσπρωτίας:
  «Ο πρόεδρος των Αμαζόνων Σωτήρης Περετζούκας εκ μέρους του Δ.Σ. της ομάδας εκφράζει την βαθιά του λύπη και τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους οικείους του Παντελή Παπαδιώτη.»
  ΑΟ Παξών:
  «Η οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου Παξών, συντετριμμένη αποχαιρετά τον Παντελή Παπαδιώτη. Ο Παντελής ήταν ο πρώτος επαγγελματίας προπονητής στην ιστορία του συλλόγου. Υπό τις οδηγίες του πραγματοποιήσαμε την καλύτερη μας επίδοση στην Α1 ΕΠΣ Κέρκυρας όπου φτάσαμε μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου την σεζόν 2012-2013. Πιστός στρατιώτης, ήταν σαν μην έφυγε ποτέ από την ομάδα, καθώς όλα αυτά τα χρόνια ήταν πάντα δίπλα μας, βοηθώντας όπου του ζητήθηκε, την διοίκηση, τους προπονητές που τον διαδέχθηκαν και δείχνοντας συνεχώς το ενδιαφέρον του για τους παίχτες μας. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Παντελή σε ευχαριστούμε και θα είσαι πάντα στην καρδιά μας

  Αχιλλέας Νυμφών:
  «Η οικογένεια του Α.Ο Αχιλλέα Νυμφών εκφράζει τα θερμά τις συλλυπητήρια για τον πρόωρο χαμό του Παντελή Παπαδιωτη.
  Ο Παντελής τέλεσε προπονητής της ομάδας μας την σεζόν 2016-17 και την οδήγησε στο τελικό του κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία της. Το όνομα του θα είναι πάντα χαραγμένο με την ιστορία του Αχιλλέα. Τα συλλυπητήρια μας στους οικείους.»

  OΦΑΜ:
  «Ένας κύριος εντός και εκτός γηπέδων δεν βρίσκεται πλέον κοντά μας.
  Ο Όμιλος εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του στην οικογένεια του Παντελή Παπαδιώτης.
  Του προπονητή και φίλου που συνεργάστηκε με αρκετά σωματεία στο νησί μας και άφησε το στίγμα του στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της βορειοδυτικής Ελλάδας.
  Καλό ταξίδι κόουτς.»

  Όλυμπος Κέρκυρας:
  «Το διοικητικό συμβούλιο του Ολύμπου Κέρκυρας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παντελή Παπαδιώτη για τον πρόωρο χαμό του.»

  Ολυμπιάδα Καρουσάδων:
  «Η οικογένεια της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΚΑΡΟΥΣΑΔΩΝ θέλει να εκφράσει την θλίψη της για τον χαμό του Παντελή Παπαδιώτη, τα θερμά μας συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή μας στην οικογένειά του!!»

  Boλίδα
  «Το Δ. Σ. της ομάδας μας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παντελή Παπαδιώτη για τον αιφνίδιο χαμό του… Καλό παράδεισο..»

  Αστέρας Βλαχιώτη:
  «Η διοίκηση του Αστέρα Βλαχιώτη εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του Παντελή Παπαδιώτη.
  Ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη στους οικείους του και να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.»

  Αστέρα Ανθούσας:
  «Η οικογένεια του Αστέρα Ανθούσας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παντελή Παπαδιώτη, ο οποίος χάθηκε άδικα και πρόωρα από τη ζωή. Καλό ταξίδι φίλε Παντελή.»

  Tηλυκράτης Λευκάδας
  «Με βαθιά οδύνη πληροφορηθήκαμε τον απροσδόκητο χαμό του Παντελή Παπαδιώτη . Ο Παντελής υπήρξε προπονητής της ομάδας μας και στο διάστημα αυτό ξεχώρισε για τι ήθος και την εργατικότητα του . Θερμά συλλυπητήρια στους οίκους του .»

  Γιάννης Παππάς  – πρώην πρόεδρος ΕΠΣ Θεσπρωτίας:
  «Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Παντελή Παπαδιώτη για τον ξαφνικό και απρόσμενο θάνατό του.
  Το Θεσπρωτικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο, από σήμερα είναι φτωχότερο. Ήταν ένας προπονητής με ήθος και αξιοπρέπεια αγαπητός και αποδεκτός από
  όλους γράφοντας τη δική του ιστορία. Παντελή δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.»

  Φορτούνα Βαλανιδοράχης:
  «Το ΔΣ της ΑΕ Φορτούνας Βαλανιδοράχης, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Παντελή Παπαδιώτη, ο οποίος έφυγε πρόωρα και αιφνίδια από τη ζωή. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Καλό ταξίδι coach.»

  ΠΣ Ένωση Πάργας:
  «Τα λόγια είναι περιττά για να περιγράψουν τα αισθήματα θλίψης και οδύνης που αισθανόμαστε…. όταν ένας άνθρωπος δικός μας, του ποδοσφαίρου, γιατί το ποδόσφαιρο είναι μια μεγάλη οικογένεια, που σήμερα είναι ο Παντελής, ο φίλος, ο προπονητής, ο συνεργάτης, ο ήπιος, ο τίμιος, ο αξιοπρεπής άνθρωπος φεύγει τόσο γρήγορα και τόσο απρόσμενα….Αγαπητέ φίλε Παντελή Παπαδιώτη. Καλό ταξίδι, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους σου.»

  ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου:
  «Η απώλεια ενός ανθρώπου αποτελεί πάντα πλήγμα για τους οικείους του και για την κοινωνία γενικότερα. Νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παντελή Παπαδιώτη για τον πρόωρο χαμό του. Το ποδόσφαιρο της περιοχής μας από σήμερα είναι φτωχότερο.»
  Με εκτίμηση, Το Δ.Σ, οι Προπονητές, οι Αθλητές και τα μέλη του ΠΑΣ ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ

  Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας:
  «Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας, εκφράζει τη βαθιά του λύπη για τον αδόκητο χαμό του Ηπειρώτη συναδέλφου μας Παντελή Παπαδιωτη που τίμησε με την παρουσία του, την ειλικρίνεια του και την εργατικότητα του τα κερκυραϊκά γήπεδα και αφήνει πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό.
  Εκφράζει επίσης τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του και εύχεται να βρουν δύναμη και κουράγιο σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές.
  Καλό ταξίδι, Παντελή…»

  Ατρόμητος Δ. Σαγιάδας:
  «Ο Ατρόμητος εκφράζει ολόψυχα τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του προπονητή Παντελή Παπαδιώτη. Το ποδόσφαιρο της Θεσπρωτίας γίνεται φτωχότερο. Καλό παράδεισο Παντελή.»

  ΠΑΣ Πρέβεζα:
  «Το Δ.Σ του ΠΑΣ Πρέβεζα εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του Παντελή Παπαδιώτη που έφυγε τόσο αναπάντεχα από τη ζωή για το μεγάλο ταξίδι. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.»

  Πανλευκάδιος:
  «Κρίμα. Πολύ κρίμα, στα 61 του χρόνια αιφνίδια μας άφησε ο καλός μας φίλος Παντελής Παπαδιώτης. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς του. Καλό παράδεισο φίλε Παντελή.»

  ΑΟ Παλαίρου:
  «Η διοίκηση του ΑΟ Παλαίρου με λύπη της πληροφορήθηκε σήμερα τον αδόκητο χαμό του Παντελή Παπαδιώτη. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.»

  Λάμπρος Χρυσανθόπουλος -πρώην πρόεδρος Ναυπακτιακού Αστέρα:
  «Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του Παντελή Παπαδιώτη έναν προπονητή που κάθισε στον πάγκο της αγαπημένης μας ομάδας (Ναυπακτιακού Αστέρα) μα πάνω απ όλα καλό φίλο!!Καλό Παράδεισο Φίλε!!»

  ΕΠΣ Κέρκυρας:
  «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ Κέρκυρας με το άγγελμα του θανάτου του προπονητή Παντελή Παπαδιώτη αποφάσισε:
  1. Να εκφράσει τη βαθιά θλίψη, τα θερμά συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή του στην οικογένειά του.
  2. Να διαθέσει συμβολικά το ποσό των 100 ευρώ για φιλανθρωπικό σκοπό, σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειάς του.
  Ο Παντελής εργάστηκε με ιδιαίτερο ζήλο, πάθος και μεράκι σε ομάδες του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου, επιδεικνύοντας ήθος και εργατικότητα. Πράος, με διάθεση συνεργασίας και ιδιαίτερη υπευθυνότητα κατάκτησε την αγάπη όλων των ανθρώπων της ποδοσφαιρικής κοινότητας μας.
  Το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο την επόμενη περίοδο θα τιμήσει με τον τρόπο που του αξίζει τον αδικοχαμένο προπονητή.
  Καλό ταξίδι Παντελή!»

  • P