Συμφωνία με ΕΡΤ – Τι περιλαμβάνει η πρόταση

Στα 3,3 εκατ. ευρώ ανέρχεται η πρόταση από την ΕΡΤ προς τις ομάδες της Super League 2. Μειωμένο το ποσό, ίδια τα χρήματα  εντούτοις για τις ομάδες που θα βάλουν στα ταμεία τους.

Ειδικότερα, η πρόταση της ΕΡΤ μπορεί να είναι κατά 1.000.000 ευρώ μικρότερη σε σχέση με πέρσι, ωστόσο λόγω της μείωσης των ομάδων φέτος στη Super League 2 (από 34 έχουν γίνει 30) τα χρήματα που τους δίνονται, είναι ακριβώς τα ίδια με πέρσι!

Για την ακρίβεια… δεν τα έχουν λάβει ακόμα στο σύνολό τους, ωστόσο το μπόνους από την ΕΡΤ αναμένεται να τους δοθεί μέσα στο επόμενο, σύντομο διάστημα όπως τουλάχιστον προκύπτει από το ρεπορτάζ. Πρόκειται δηλαδή για τα χρήματα που θα δοθούν στις ΠΑΕ ανάλογα τη βαθμολογική θέση που κατέλαβαν στο προηγούμενο πρωτάθλημα.

Τώρα, η φετινή πρόταση η οποία μπορεί να θεωρείται ότι θα αποτελέσει και συμφωνία το συντομότερο, περιλαμβάνει το να δοθούν 2,7 εκατομμύρια ευρώ στις ΠΑΕ, ενώ 600.000 ευρώ θα προκύψουν πάλι με μπόνους ανάλογα την βαθμολογική θέση που θα καταλάβουν στο φετινό πρωτάθλημα.

Το θέμα με την ΕΡΤ οδεύει προς εκτόνωση και όπως όλα δείχνουν είναι θέμα χρόνου η συμφωνία. Παρ’ όλα αυτά δεν θα μεταδοθούν τηλεοπτικά τα ματς της πρεμιέρας, ή έστω κάποιο από αυτά.

Athlitiko.gr

P