• Στον Θεσπρωτό και επίσημα ο Ευθυμίου

  1078 προβολές

 • Τον Πρεβεζάνο Βασίλη Ευθυμίου ενέταξε στο δυναμικό του και επίσημα το πλατανόφυλλο.

  Πρόκειται για έναν 18χρονο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου.
  Ο Ευθυμίου βρίσκεται στο Θεσπρωτό από την αρχή της προετοιμασίας και συμμετέχει σε όλα τα φιλικα με πολύ καλές κριτικές.
  Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο μόλις στα τέσσερα του χρόνια στις ακαδημίες του Παππαζήση στην Αμμουδιά Πρεβέζης. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Δόξα Γαρδικίου για δύο χρόνια όπου έκανε το μεγάλο άλμα και πήγε στον ΠΑΟΚ σε ηλικία 15 ετών. Αγωνίστηκε για τρία χρόνια στο δικέφαλο του βορρά και συνέχισε την πορεία του στην ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Ακόμη έχει φορέσει την φανέλα των μικρων Εθνικών ομάδων για τρία χρόνια.
  .
  Ο Βασίλης Ευθυμίου μίλησε στο theball.gr, διαβάστε τι μας ανέφερε.
  Για τον λόγο που επέλεξε τον Θεσπρωτό:

  “Ο λόγος που με έκανε να επιλέξω την ομάδα του θεσπρωτού ήταν το τεράστιο ενδιαφέρον που έδειξαν οι άνθρωποι της ομάδας στο πρόσωπό μου αλλά και μεγάλη σε έκταση ιστορία της ομάδας.”
  Για το το “κλίμα” στην ομάδα:
  “Το κλίμα της ομάδας είναι πολύ ευχάριστο και αυτό φαίνεται στη σχέση προπονητή και παικτών αλλά και παραγόντων καθώς καθημερινά παρευρίσκονται στο χώρο που προπονείται η ομάδα και κάνει το κλίμα ακόμα καλύτερο. Οι παίκτες της ομάδας με υποδέχτηκαν πολύ ζεστά με πολλούς από αυτούς έχουμε και μία ιδιαίτερη σχέση και ευελπιστώ να συνεχίσουμε έτσι.”
  Για τους προσωπικούς του στόχους:
  “Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι Αρχικά να έχω μία καλή πορεία με την ομάδα του Θεσπρωτού με υγεία  πάνω από όλα και στο σύντομο μέλλον να καταφέρω να αγωνιστώ σε μία ομάδα το εξωτερικού.


  • P