• Συμφώνησε με στόπερ ο Θεσπρωτός

  793 προβολές
 • Ενίσχυση στα μετόπισθεν για το “πλατανόφυλλο”.

  Τον 20χρονο Γιώργο Καρβούνη έβαλε στο ρόστερ του από χθες ο Θεσπρωτός. Ο νεαρός στόπερ ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Ακαδημία της ΑΕ Καναλίων στην συνέχεια αγωνίστηκε για τρία χρόνια στα τμήματα υποδομής  της Κέρκυρας και ένα χρόνο στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης (κ20).
  Την περσινή περίοδο ήταν βασικό στέλεχος του Αστέρα Πετριτή στη Γ΄Εθνική, παίζοντας ως αντίπαλος με τη νέα του ομάδα.

  Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή στο theball.gr λίγο μετά την επίτευξη της συμφωνίας με τον Θεσπρωτό:

  “Αρχικά να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στην ομάδα του Θεσπρωτού .Είναι μια ομάδα χρόνια στα σαλόνια της Γ΄Εθνικής και έχει συνηθίσει τον κόσμο της σε καλές πορείες. Ακόμη είναι μια ομάδα ιστορική και όσοι ποδοσφαιριστές περνάνε από εδώ βοηθούνται στην μετέπειτα πορεία τους στο ποδοσφαιρο.”
  Ο λόγος που σε έκανε να έρθεις στην Ηγουμενίτσα και τον Θεσπρωτό:
  “Στην Ηγουμενίτσα ήρθα διότι εντυπωσιάστηκα από το πόσο φιλόξενοι είναι οι άνθρωποι εδώ, το πόσο αγαπούν και ενδιαφέρονται για την ομάδα του Θεσπρωτου και το σημαντικότερο ότι έδειξαν ότι με πιστεύουν και με χρειάζονται εδώ.
  Προσωπικοί στόχοι:
  “Προσωπικοί μου στόχοι είναι να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ να υλοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας και να αναδειχθώ όσο γίνετε μέσα από τις επιτυχίες της. Διότι ένας ακόμη στόχος μου είναι μέσα από τη δουλειά να παίξω σε όσο το δυνατόν υψηλότερο επίπεδο στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

  “Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους εδώ της ομάδας και τον προπονητή που μου δίνουν αυτήν την δυνατότητα να αγωνιστώ με την ομάδα του Θεσπρωτού. Ένα ακόμη ευχαριστώ θα ήθελα να πω στους ανθρώπους που με στήριξαν και στον κύριο Νίκο Καμμένο παλιό μου προπονητή στην ομάδα της ΑΕ Καναλιών που ξεκίνησα διότι πέρα από το πόσο σοβαρός και αξιόλογος προπονητής είναι με έχει βοηθήσει όσο κανείς άλλος στην μέχρι τώρα πορεία μου στο ποδόσφαιρο.”

  • P