Συνεχίζει με Γκέκα στον πάγκο το Γαρδίκι

Ο Αλέξανδρος (Αλέκος) Γκέκας θα έχει τα ηνία της ομάδας για την νέα σεζόν.

Ο 40χρόνος (γεννημένος 2/12/78) Γκέκας είναι γέννημα θρέμμα της Δόξας. Ξεκίνησε να παίζει μπάλα στην ομάδα το 1995 μέχρι το 2012  όπου σταμάτησε για να δώσει χώρο στα νέα παιδιά που έχει ο σύλλογος.
Το 2015 ανέλαβε το πόστο του τεχνικού διευθυντή αλλά είναι και μέλος του διοικητικού συμβουλίου. Την σεζόν που μόλις τελείωσε διαδέχθηκε τον Ηρακλή Νίκου στον πάγκο της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια των “σταυραετών” στην διαδικασία των play-out μετρώντας 5 νίκες και 1 ισοπαλία.
Ύστερα από απόφαση του Δ.Σ. και προτροπή των ποδοσφαιριστών του συλλόγου ο Αλέκος Γκέκας θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στο τιμόνι της Δόξας.

Γκέκας: “Αποφάσισα να συνεχίσω ύστερα από παρότρυνση των παιδιών”

Σε δηλώσεις που μας παραχώρησε ο Αλέκος Γκέκας ανέφερε τα εξής:
“Αποφάσισα να συνεχίσω να εκτελώ τα χρέη του προπονητή ύστερα από παρότρυνση των παιδιών.Τους τελευταίους δυόμιση μήνες περνάμε καλά και αφού έχω την αποδοχή από όλους τους ποδοσφαιριστές αλλά και την διοίκηση παρέμεινα. Δεν έχω σκοπό να κάνω καριέρα ως προπονητής απλά θέλω να βοηθήσω το χωριό μου σε αυτό το μεταβατικό στάδιο.”
Για το φετινό στόχο…
“Η ομάδα πρέπει να γυρίσει στις θέσεις που μας είχε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, τριάδα..τετράδα…πεντάδα… Θέλω να είμαστε ανταγωνιστικοί και όσο πιο ψηλά μπορούμε. Αυτό μπορεί να έρθει μέσα από την σκληρή δουλειά όλων”
Για το ρόστερ…
“Θα κρατήσουμε την περσινή ομάδα και θα γίνουν και 3-4 προσθήκες ώστε να ενισχυθούμε”

P