• Συνεχίζει στη Γ’ Εθνική η Θύελλα Κατσικάς

  267 προβολές
 • H Θύελλα Κατσικάς θα ξεκινήσει εντός των ημερών προπονήσεις και θα συνεχίσει στη Γ’ Εθνική.

  Διορία μέχρι την Τετάρτη 3 Μαρτίου έχει δώσει η ΕΠΟ στις ομάδες των δέκα ομίλων της Γ’ Εθνικής ώστε να δηλώσουν ποιες είναι πρόθυμες να συνεχίσουν να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα και ποιες θα αποχωρήσουν και θα υποβιβαστούν στο τοπικό.

  Στον 5ο όμιλο ήδη το Καναλάκι έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις και το Μεσολόγγι αποφάσισε να συμμετέχει στο πρωτάθλημα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες και η Θύελλα Κατσικάς θα ξεκινήσει εντός των ημερών προπονήσεις μιας και η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε και σε συζήτηση που είχε με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο η ομάδα να κατέβει να αγωνιστεί σε όποια μορφή και αν είναι το πρωτάθλημα.

  Βέβαια υπάρχουν και ομάδες όπως η Άρτα, η Πρέβεζα που έχουν βάλει κάποιες προϋποθέσεις για να συμμετέχουν αλλά και σήμερα ο πρόεδρος της ΕΠΣ Άρτας κ. Τρομπούκης με ανακοίνωση του τονίζει ότι δεν πρέπει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

  Όπως έχει ανακοινώσει η ΕΠΟ το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε ένα γύρο με από 12 ως 14 αγωνιστικές αλλά δεν έχει ξεκαθαριστεί σε περίπτωση που οι όμιλοι λόγω των αποχωρήσεων γίνουν λιγότεροι πόσες ομάδες θα πέσουν.

  Να πούμε ότι στον 5ο όμιλο αν δεν υπάρξει αποχώρηση θα υποβιβαστούν 6 ομάδες.

  Από Τετάρτη λοιπόν που τελειώνει η διορία της ΕΠΟ για τις ομάδες που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή στην επανεκκίνηση της Γ’ Εθνικής θα δρομολογηθούν και οι εξελίξεις ώστε αν δώσουν το πράσινο φως οι λοιμωξιολόγοι η σέντρα να γίνει στις 28 Μαρτίου.

  Πηγή: passports

  • P