Συνεχίζει στον Σπάρτακο

Παραμένει στην τεχνική ηγεσία του Σπάρτακου Γραικοχωρίου, όπως αναμενόταν, ο Κώστας Κολιούσης.

Μετά από συνάντηση που είχαν οι δυο πλευρές χθες το βράδυ, αποφάσισαν να πορευτούν μαζί και τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α1’ Κατηγορίας.
Ο 35χρονος τεχνικός ξεκίνησε να παίζει μπάλα στον Σπάρτακο. Στην συνέχεια αγωνίστηκε σε : Πετεινούς Πατρών, Μαζαρακιά, Αστέρα Παραποτάμου και Πας Ηγουμενίτσας όπου ανέλαβε και την καθοδήγηση της ομάδας. Το 2015 ανέλαβε ως προπονητής στον Σπάρτακο όπου θα παραμείνει και την νέα σεζόν.

Κώστας Κολιούσης: “θέλουμε από την αρχή να βάλουμε τις βάσεις ώστε να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα”

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε στο theball.gr ο νεαρός προπονητής.
“Μετά και την τελική συνάντηση με την Διοίκηση τις ομάδας ,είμαι χαρούμενος για την συμφωνία μας και θέλω να τους ευχαριστήσω που με εμπιστεύτηκαν και για την νέα χρονιά. Την χρονιά που μας πέρασε αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα, κυρίως τραυματισμών με αποτέλεσμα να μας οδηγήσουν εκτός στόχων και μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές να παίζουμε για την παραμονή τις ομάδας στην κατηγορία.
Φέτος θέλουμε από την αρχή να βάλουμε τις βάσεις ώστε να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα η οποία να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις τις νέας χρονιάς για αυτό στόχος μας είναι η διατήρηση του υπάρχον ρόστερ και με κάποιες προσθήκες νέων παικτών οι οποίοι θα ταιριάζουν στα πλάνα μας να ξεκινήσουμε δυναμικά. Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.”

P