Σύβοτα – Μαργαρίτι 1-0

Ξεκίνησαν με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα τα Σύβοτα.

Οι “νυκτερίδες” επικράτησαν με 1-0 του Άρη Μαργαριτίου χάρις στο γκολ που σημείωσε δυο λεπτά πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Π. Βαγγελής.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και κάθε ομάδα είχε από ένα καλό ημίχρονο. Το πρώτο  μέρος ανήκε στο συγκρότημα του Φώτη Βαλάκου η οποία και ευτύχησε να σκοράρει στο 43΄ με τον Βαγγελή
Στο δεύτερο μέρος το Μαργαρίτι ανέβηκε και  πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης κάτι  όμως που δεν έγινε χάρις στον Γουρνάρη που κατέβασε ρολά και απέτρεψε το γκολ σε τουλάχιστον τέσσερις περιπτώσεις.

Συνθέσεις ομάδων:
Σύβοτα (Βαλάκος): Γουρνάρης, Βαγγελής Χρ., Κάτσης (83΄Φερεντίνος Μ.), Τσανάκας, Μουτσάϊ (56΄Αθανασίου-Παππάς) , Χρήστου, Βαγγελής Π. (91΄Βαγγελής Α.), Ρώσσης Δ., Σωτηριάδης, Γκόγκος, Ιωάννου Ι. (73΄Παπαθανασίου)
Άρης Μαργαριτίου (Βασιλάκης): Καρδάνης, Σιτούνης (61΄Χάϊδος), Παπαδόπουλος Στ. (61΄Ντούσκας Γ.), Γιαννέλος, Τιφτικίδης, Κυριάκης Χ., Μάστορας, Κυριάκης Α. (70΄Μπαρκαμπάς), Κώστας Ν. (46΄Babi), Γαλάνης, Κούφαλης.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης η διοίκηση των Συβότων εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα της στο facebook αναφέροντας τα εξής:
“Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές της ομάδας μας , καθώς όλοι τους είχαν πάρα πολύ καλή απόδοση στο χθεσινό παιχνίδι .Πολύ καλή η διαχείριση του παιχνιδιού από τον προπονητή μας κ.Βαλάκο!”

Πηγή:  Α.Σ. Σύβοτα

P