Τέλος ο Ριμπερί από τον Απόλλωνα

Τα περιττά κιλά του Γάλλου η αιτία!

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Λάρισας:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει ότι μετά από επισταμένες ιατρικές και εργομετρικές έρευνες λιπομέτρησης και ασκήσεις ταχυδυναμικής και αντοχής από τους αρμόδιους εργοφυσιολόγους μας, αναγκάζεται να μην ενεργοποιήσει το συμβόλαιο του Steven Ribery μιας και ο Γάλλος ποδοσφαιριστής βρίσκεται πολύ μακριά από την συνήθη φυσική κατάσταση των εγγχώριων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών.

Η τεχνική μας ηγεσία υπό τον κ. Marcello Troizi διαπίστωσε την σημαντική διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στον εν λόγω ποδοσφαιριστή και στα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Απόλλωνα Λάρισας. Ως εκ τούτου αποφασίσθηκε να μην ενταχθεί ο Ribery στην ομάδα μας, πιστεύοντας ότι ίσως στο μέλλον υπάρξει μια πιο προσεγγίσιμη κατάσταση με τον νεαρό Γάλλο κυνηγό.

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ευχαριστεί τον Steven Ribery για την όποια προσπάθεια έκανε να βρεθεί κοντά μας, όμως επ’ εδουνί δεν ρισκάρει το μέλλον του συλλόγου σε πρόσωπα».

Πάντως τα ερωτηματικά για τον Ριμπερί είχαν ξεκινήσει από χθες, αφού στην ανακοίνωση των αριθμών στις φανέλες, το όνομα του γάλλου επιθετικού δεν βρισκόταν στη σχετική λίστα. Φανέλες πήραν οι:
Κουτογλίδης (Τ) 12
Μαντζάρης (Τ) 1
Σκούπρα 22
Κουρτεσιώτης 3
Σουλιώτης 5
Κοντοές 4
Χατζής 55
Lucas Rammos 8
Τασιούλης 80
Marcolino 10
Βαγενάς 17
Lucao 9
Καμπέρης 11
Λίταινας 7
Κοντοθανάσης 20
Γαρυφαλλόπουλος 33
Τσιάτας 24
Λουκάς 23
Κακάμης 45
Μπιμάι 14
Ζαϊμί 31
Ταουσάνης 54
Γκουντρουμπής 77
Αγιώτης 29
Τσακυργιάννης 19
Renato 26
Παπαγεωργίου 6
Τουγλής 27
Μπέϊκος 21

πηγή: athleticlarissa.gr

 

P