Θεσπρωτός – Παραπόταμος σήμερα στο Στάδιο

Δεύτερη και τελευταία  φορά θα συναντηθούν σε επίπεδο Γ΄Εθνικής Θεσπρωτός και Αστέρας Παραποτάμου…

..καθώς με την νέα χρονιά οι κυανόλευκοι επιστρέφουν στο τοπικό πρωτάθλημα μετά από ένα όμορφο ταξίδι γεμάτο εμπειρίες στην Γ΄Εθνική και τους κιτρινόμαυρους να συνεχίζουν για 6η σερί σεζόν στην κατηγορία.
Το πλατανόφυλλο με πολύ καλή ψυχολογία μετά και την κατάκτηση του Κυπέλλου μεσοβδόμαδα θα ψάξει το τρίποντο για να κλειδώσει και μαθηματικά από σήμερα την παραμονή αλλά και αναρριχηθεί όσο πιο ψιλά γίνετε στον βαθμολογικό πινάκα με τον Αστέρα να ζητάει μια νίκη γοήτρου απέναντι στην ισχυρή ομάδα του νομού.
Στην προσπάθεια τους αυτή οι  δυο ομάδες θα παραταχθούν “λαβωμένες” στον αγωνιστικό χώρο με τον Θεσπρωτό  να μην υπολογίζει στους τραυματίες Χρήστο Πέντσα , Κώστα Πάνο, Βασιλή Κωνσταντίνου και τον τιμωρημένο Καρβούνη.  Από την άλλη ο Παραπόταμος θα στερηθεί την παρουσία των Χριστόδουλου Πανταζή και Νίκου Κώτσια οι οποίοι συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες.
Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 15:00 και διαιτητής θα είναι ο Θεσπρωτός Μάριος Σιντόρης με βοηθούς τους Τίκα και Παπαλαζάρου.

P