• Στην Ηγουμενίτσα βρέθηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Θεσπρωτός

  461 προβολές

  Ταξίδι αστραπή πραγματοποίησε πριν από λίγες μέρες, στην πρωτεύουσα του νομού Θεσπρωτίας ο ισχυρός άνδρας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, Γιώργος Αραμπατζάκης.

  Ο μεγαλομέτοχος του Θεσπρωτού συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ομάδας Νίκο Τσιάπο, επισκέφτηκε το Δημαρχιακό Μέγαρο Ηγουμενίτσας όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Ιωάννη Λώλο.  Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα με τον κ. Αραμπατζάκη να εξηγεί το σχέδιο των Ολλανδών αλλά και τις προθέσεις που  έχουν για τον κιτρινόμαυρο σύλλογο ενώ δεν παρέλειψε να  ευχαριστήσει τον Δήμο για την βοήθειά του προς την ομάδα.


  Στη συνέχεια έγινε επιθεώρηση των εργασιών στο Στάδιο Ηγουμενίτσας με τον Αραμπατζάκη να μένει ικανοποιημένος από την πορεία των εργασιών.  Οι εργασίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί (ο χλοοτάπητας είναι ήδη έτοιμος) στα αποδυτήρια μέχρι τον επόμενο εντός έδρας αγώνα του Θεσπρωτού με την Τρίγλια ώστε το “πλατανόφυλλο” να δώσει στη φυσική του έδρα και μπροστά στο κοινό του (για πρώτη φορά φέτος) το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής.

  Τέλος προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και οι εργασίες στο προπονητικό κέντρο όπου θα φιλοξενηθεί  η ομάδα, το οποίο αναμένεται να είναι έτοιμο μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

  Print Friendly, PDF & Email