• Θεσπρωτός: Συνεχίζεται η αναστολή λειτουργίας της Ακαδημίας

  1023 προβολές
 • Αναλυτικά η ανακοίνωση.

  “Η ακαδημία ποδοσφαίρου «Α.Σ. ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ» με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους αθλητές της και στις οικογένειές τους και ακολουθώντας πιστά τις αποφάσεις των αρμοδίων φορέων (Υπουργείο Υγείας-Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού) καθώς και την κείμενη νομοθεσία που αφορά το σοβαρό ζήτημα της αντιμετώπισης της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, τονίζει ότι μετά την έκδοση του ΦΕΚ 1868/τ. Β΄/17-05-2020 άρθρο 3 (Κατ’ εξαίρεση λειτουργία αθλητικών εγκαταστάσεων από τις 18.05.2020) επιτρέπεται η λειτουργία όλων των ανοιχτών και κλειστών εγκαταστάσεων και η χρήση τους αποκλειστικά και μόνο για κάλυψη αναγκών προπόνησης (μόνο με ατομικές προπονήσεις, χωρίς επαφές και ομαδική άσκηση) για αθλητές σωματείων ηλικίας δεκατριών (13) ετών και άνω (γεννημένους έως και τις 31.12.2007).

  Παράλληλα υπάρχουν όροι και περιορισμοί όσον αφορά το μέγιστο αριθμό ατόμων ανά εγκατάσταση καθώς και υγειονομικά πρωτόκολλα.
  Με υπευθυνότητα και έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την ασφάλεια και την υγεία των αθλητών μας, η Ακαδημία θα συνεχίσει την αναστολή λειτουργίας της. Αυτό προέχει αυτή τη κρίσιμη στιγμή. Δε θα ρισκάρουμε τη ζωή των παιδιών για τίποτα και για κανέναν.
  Ευχόμαστε σε λίγο καιρό να μπορούμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε ξανά!
  Να παίξουμε ποδόσφαιρο!”

  • P