Θύαμις – Άρης Φιλιατών 1-0

Νίκησε αλλά δεν έπεισε με την εμφάνιση του ο Θύαμις!

Σε ένα παιχνίδι όπου ο κυριάρχησε ο δυνατός αέρας ο οποίος δυσκόλεψε τις προσπάθειες και των εικοσιδύο ποδοσφαιριστών το Καστρί κέρδισε με 1-0 τον Άρη χάρις σε γκολ του Ηλία Μονάχου στο 55ο λεπτό.

Η ποδοσφαιριστές του Παντελή Παπαδιώτη σταθηκάν αρκετα καλα στον αγωνιστικό χώρο και απειλησαν σε ορισμένες περιπτώσεις την εστία του Κωνσταντάκου κυρίως στο β΄ημιχρόνο χώρις ομως αποτέλεσμα.

 

Συνθέσεις:
Θύαμις Καστρίου (Παππάς): Κωνσταντάκος, Ζήγος, Αθανασόπουλος, Τσουμέτης, Μονάχος Η., Αθανασίου, Κυβράνογλου, Κάλλος (85΄Δήμας), Λάμπρου, Γόγολος, Κυριάκης Α.

Άρης Φιλιατών (Παπαδιώτης): Ντασκαγιάννης, Λιαμίρας (66΄ Σαρέλης), Πάντος, Γιοβάνης, Ρούμπης, Μαντζούκης Δ., Μαντζούκης Σ., Καίσαρης, Βενέτης, Τζοβάρας, Μπάρης (38΄λ.τ. Αλιζιότι)

Μετά το τέλος του αγώνα ο πρόεδρος του Άρη Φιλιατών κ. Βλάχος Παρασκευάς εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Αγαπητοί παράγοντες του Θεσπρωτικού ποδοσφαίρου και τις Θεσπρωτικής διαιτησίας.
Εμείς που δεν οπλοφορούμε και αγωνιζόμαστε στο γήπεδο, πως πρέπει να διαμαρτυρηθούμε για την σημερινή διαιτησία του Μπαλατσούκα και των βοηθών του;
Σίγουρα δεν γνωρίζουν την ιστορία του Θεσπρωτικού ποδοσφαίρου και να ξεχωρίζουν τις ομάδες με ιστορία και ποιος είναι ο ΑΡΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ,για αυτό δεν σέβονται τίποτε!
Άλλα να ξέρουν οι παραπάνω κύριοι εμείς δεν τους χρειαζόμαστε. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Θύαμι Καστρίου για την φιλοξενία και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Υ.Γ. κύριοι του Θεσπρωτικού ποδοσφαίρου μην γυρνάτε το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω, γιατί τις μεθόδους αυτές τις γνωρίζουμε πολύ καλύτερα από εσάς να τις κάνουμε πράξη. Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες γιατί στο τέλος θα μείνετε μόνοι σας … “

Ο πρόεδρος
Βλάχος Παρασκευάς

P