Θύελλα – Λαμπανίτσα 1-0

Νίκη στις καθυστερήσεις για τη Θύελλα.

Νίκη που σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Αντώνη Τσιάκου πήρε η ομάδα της Γκρίκας στο γήπεδο Καρβουναρίου με σκόρερ τον Σπύρο Τσίγγο.

Το ρολόι έδειχνε 92ο προς 93ο λεπτό με τον Χάρη Μουσελίμη να κάνει μια μακρινή μπαλιά να βρίσκει τον  Σπύρο Τσίγγο,  ο οποίος στόπαρε έπιασε το σουτ που κόνταρε αρχικά στον τερματοφύλακα Πιπλιούκα και κατέληξε στα δίχτυα.
Σε ένα παιχνίδι μοιρασμένο και για τις δυο ομάδες η Θύελλα πήρε τους τρεις βαθμούς όμως δεν χάρηκε όσο ήθελε γιατί στο 40΄ τραυματίστηκε ο Αντώνης Τσιάκος. Σε μια διεκδικούμενη φάση ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων στάθηκε άτυχος και χτύπησε , μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Φιλιατών με τους γιατρούς σε μια πρώτη εκτίμηση να κάνουν αναφορά για μερική ή ολική ρήξη χιαστών. Περισσότερα στοιχεία για την ακριβή κατάσταση της υγείας του παίκτη θα ξέρουμε την Δευτέρα όπως δηλώσαν οι υπεύθυνοι της ομάδας.
Όσο αφορά την Λαμπανίτσας που στάθηκε πολύ καλά, θα μπορούσε αν ήταν λίγο πιο τυχερή να φύγει τουλάχιστον  με τον βαθμό από το Καρβουνάρι.

Θύελλα Γρίκας/Ψάκας (Γκορέζης): Κώτσης, Μουσελίμης Λ., Γώγος, Τσιάκος Στ., Τσιάκος Αν. (40΄Παππάς), Μουσελίμης Χ., Παργανάς, Παπαδόπουλος (46΄ Δερέκας), Τσίγγος, Μπάτσης (78΄Βαρβέρης), Ρεντζεπέρης.
Λαμπανίτσα (Δημητρίου): Πιπλιούκας, Αθανασίου (46΄Τζώρτζης), Τζανής Γ., Φούκας, Κατσαρός, Έξαρχος, Δημητρίου Β., Ντάσκας, Τζήμας, Δημητρίου Σ., Βασιλείου Α.
*Φωτο αρχείου

P