• Θύελλα Γκρίκας/Ψάκας – Μαζαρακιά 3-0

  753 προβολές
 • Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Θύελλα.

  Η ομάδα του Κώστα Παππά είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και επικράτησε άνετα στο γήπεδο της Παραμυθιάς με 3-0 απέναντι στην Μαζαρακιά η οποία κατέβηκε με πάρα πολλές ελλείψεις.
  Το σκορ άνοιξε στο 18΄με εκτέλεση πέναλτι ο Βαγγέλης Ντάνης για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του ο Γιάννης Τσουμέτης λίγα λεπτά αργότερα, γράφοντας το 2-0 όπου ήταν και  αποτέλεσμα ημιχρόνου. Το τελικό  3-0 διαμορφώθηκε στο 49΄ με το δεύτερο προσωπικό γκολ του νεαρού Ντάνη ο οποίος στην πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα της Θύελλας σκόραρε δυο φορές.
  Την επόμενη αγωνιστική η Γκρίκα θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο γήπεδο Φιλιατών ενώ η Μαζαρακιά θα υποδεχθεί στην έδρα της τον Αστέρα Παραποτάμου.

  Θύελλα Γκρίκας/Ψάκας (Παππάς Κώστας): Ζαφείρης, Παργανάς (70΄ Τσιάκος Στέφ.), Μουσελίμης Λ., Μπάτσης (50΄Μουσελίμης Χ.), Σιώχος, Κάλλος, Τσουμέτης, Γκάτζιας, Μπέλλος Ε. (50΄Αναστασόπουλος Α.) , Ντάνης, Βάτσιος (50΄Σουλάϊ Σ.).
  Μαζαρακιά (Τσώνης Σωτήρης): Μάντης, Κάτσιος Π.-Δ., Μπάλλας Α., Βέρμπης, Γκαμπρέλας Σ., Κάτσιος Β., Τιφτικίδης, Κοσιώρης Γ., Κοσιώρης Α., Γκαμπρέλας Ν.

  *H φωτογραφία είναι αρχείου.

  • P