Θύελλα – Μαζαρακιά 1-3

Δύσκολη πρόκριση για τον ΑΟΜ στο Καρβουνάρι.

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Θεσπρωτίας προκρίθηκε η Μαζαρακιά καταβάλλοντας δύσκολα την αντίσταση της Θύελλας.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 63΄με σουτ του Ανδρέα Χαρίση από την γωνία της μεγάλης περιοχής . Οκτώ λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 71΄ ύστερα από παράλληλη μπαλιά του Δημήτρη Μάστορα διεκδίκησαν την μπάλα Νίκου, Ζότε και Χαρίσης με τον τελευταίο να κάνει το 0-2.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση καθώς δυο λεπτά αργότερα ο Ρεντζεπέρης με όμορφο γκολ από την γωνία της μεγάλης περιοχής μείωσε σε 1-2 και έβαλε την Θύελλα προσωρινά στο παιχνίδι.
Στο 86΄όμως ο Αντώνης Παππάς έβαλε τέλος στην υπόθεση πρόκριση  ύστερα από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Θύελλα Γρίκας – Ψάκας (Γκορέζης): Ζότε, Μουσελίμης Λ., Κώτσης, Κοράκης, Τσιάκος Στεφ., Μουσελίμης Χ., Τσίγγος, Παργανάς, Γώγος, Μπάτσης, Ρεντζεπέρης.
Α.Ο. Μαζαρακιά (Βασιλάκης): Λώλος (46΄Αποστόλου), Τζάνης, Γεωργίου, Κοσιώρης (Βέρμπης Αλεξ.), Παππάς, Μάστορας, Λάμπρου, Χαρίσης, Μπάλλας Σπ. (Χαλκής Αρσ.), Μπάλλας Α., Γκαμπρέλας.

Διαβάστε τι δήλωσαν στο theball.gr ο προπονητές των δυο ομάδων για το παιχνίδι.

Αδάμ Βασιλάκης:Αν συνεχίσουμε έτσι είμαστε σε καλό δρόμο
“Είχαμε ευκαιρίες από το πρώτο λεπτό. Ήμασταν καλύτεροι απέναντι σε ένα αξιόμαχο αντίπαλο όπως ήταν η θύελλα Γρίκας – ψάκας. Κάνουμε βήματα αργά, νομίζω ότι ανεβαίνουμε σιγά σιγά αλλά ακόμα θέλουμε πάρα πολύ δουλειά. Η  ομάδα είναι καινούργια με αρκετούς νεαρούς παίκτες που δεν έχουν παίξει ούτε στο β τοπικό. Οι καλοί παίκτες είναι με επτά προπονήσεις και ήρθαν σταδιακά στην ομάδα. Ακόμη δεν έχουμε φτάσει στο σημείο που θέλουμε. Πιστεύω αν συνεχίσουμε έτσι είμαστε σε καλό δρόμο.”

Κώστας Γκορέζης: “Οι αντίπαλοι ήταν καλύτεροι”
“Καταρχήν δίκαιο το 1-3. Η ομάδα μου ήταν καλή μου άρεσε, αλλά θέλει το κάτι παραπάνω στην τελική προσπάθεια. Δεν είχαμε πολλές τελικές. Είχαμε 3-4 φάσεις οι αντίπαλοι ήταν καλύτεροι και δίκαια πήραν την πρόκριση.”

P