• Τηλυκράτης – Θεσπρωτός 0-0

  972 προβολές
 • Χωρίς σκορ τελείωσε η φιλική αναμέτρηση που έγινε στη Λευκάδα, ανάμεσα στον τοπικό Τηλυκράτη και τον Θεσπρωτό,

   

  Με τις δύο ομάδες να δείχνουν αρκετά ορεξάτες και πολλές φορές υπήρχαν και σκληρά μαρκαρίσματα. Οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, ενώ οι παίχτες της ομάδας της Ηγουμενίτσας θα μπορούσαν να φύγουν νικητές, αφού είχαν δοκάρι στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου.

  Στο πρώτο ημίχρονο, οι παίχτες του Ανδρέα Παντζιαρά είχαν τρεις κλασσικές ευκαιρίες με τον Περιστέρη και το Σιδέρη, με τους δύο παίχτες να μην είναι εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Αντίθετα, ο Θεπσρωτός ανέλαβε προς το τέλος του πρώτου 45λεπτου τα ηνία στην πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο να απειλήσει την εστία του Γιώργου Καραγκούνη.

  Στην επανάληψη και όσο οι παίχτες του Τηλυκράτη είχαν δυνάμεις για την εποχή, ήταν καλύτεροι και έχασαν εκ νέου ευκαιρία με τον Σιδέρη. Ενώ, οι παίχτες του κ. Μουρούτη ανέβασαν στροφές από  τα μέσα του δευτέρου μέρους μέχρι το τέλος και είχαν καλές στιγμές με κορυφαία το δοκάρι του Μπίκα.

  Αξίζει να τονισθεί, ότι οι “κυανέρυθροι” αγωνίσθηκαν με αρκετές απουσίες, καθώς εκτός αγώνα έμειναν οι Φέτσης, Τσελαί και Βασίλας που είναι τραυματίες. Ενώ, οι Γραμματικόπουλος και Πετράκος που αγωνίσθηκαν είναι με μικροτραυματισμούς. Επίσης, κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, τραυματίστηκε και ο Σταύρος Καλογερής.

  Τηλυκράτης (Παντζιαράς): Καραγκούνης, Καταγής Σπ., Βρεττός, Ιασωνίδης, Παναγιωτόπουλος, Κτενάς, Καλογερής, Γκίκας, Μπαλοδήμος, Περιστέρης, Σιδέρης. Έπαιξαν επίσης οι: Μπαλί, Τρανουλίδης, Βασιλείου, Καταγής Λ., Γιωργάκης, Πετράκος, Γραμματικόπουλος

  Θεσπρωτός (Μουρούτης): Παππάς, Κατσέλης Γ., Πάνος, Καρβούνης, Σταυρίδης, Μπλέτσας, Ευθυμίου, Κωνσταντίνου Βασ., Γώγος, Μπίκας, Φούτζουλας. Έπαιξαν επίσης οι: Παπαδιώτης, Λαγός, Μαχμουτ, Νικολάου, Κωνσταντίνου Βαγ, Κατσέλης Γ., Πέντσας

  *Του Πανονίκου Καταπώδη από το lefkadasportnews.gr

  • P