Το “αντίο” Αυγερινού στην Λευκίμμη

Ο Δημήτρης (Τάκης) Αυγερινός που πέρυσι είχε αναλάβει χρέη προπονητή τερματοφυλάκων στην ΑΕ Λευκίμμης γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας του.

Αναλυτικά, ο Tάκης Αυγερινός αναφέρει τα εξής: 
“Στο πέρασμα του χρόνου όλα έρχονται και παρέρχονται, καλλιεργούνται και αφανίζονται, όμως ο σεβασμός,οι αξίες και η εκτίμηση μένουν και αποτελούν διαβατήριο αποχαιρετισμού. Κάπως έτσι και εγώ αποφάσισα να ανακοινώσω δημόσια τη λύση συνεργασίας μου με την ΑΕ ΛΕΥΚΊΜΜΗΣ, την ομάδα που κατά την μονοετή πορεία μου, μου δίδαξε πόσο σπουδαίο είναι το αίσθημα ομαδικότητας, της πειθαρχίας καθώς και της αδιάκοπης προσπάθειας. 

Δυστυχώς επαγγελματικοί και προσωπικοί λόγοι αποτέλεσαν τροχοπέδη για την αποχώρησή μου. Δεν θα μπορούσε λοιπόν αυτό το τέλος να μην συνάδει με ένα τεράστιο ευχαριστώ στο ΔΣ της ομάδας με ιδιαίτερη αναφορά στον Πρόεδρο Σπύρο Μάστορα, στον αντιπρόεδρο Σπύρο Χρυσικόπουλο (Γέγιο), στον Σπύρο Μπάστα, στην Αλεξάνδρα Σαγιά και όλους τους υπολοιπους διοικούντες που ως αρωγοί αποτέλεσαν τα θεμέλια για την αίσια ενσωμάτωση μου. Βέβαια θα ήταν αδύνατο να παραληφθεί πως πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλα τα παραπάνω έπαιξε η ένθερμη συμπαράσταση του κόσμου της ΛΕΥΚΊΜΜΗΣ που δεν έπαψε στιγμή να υποστηρίζειτην ομάδα καθώς και τα μέλη της. 

Τέλος ενα τεράστιο ευχαριστώ στους προπονητές της ομάδας Γιάννη Σφακιανάκη και Φίλιππο Τάντη για την άψογη συνεργασία μας όλη τη δύσκολη χρονιά. “

Με εκτίμηση 
Δημήτρης Αυγερινός

P