• Τοπικό | Σούλι Παραμυθιάς – Άρης Φιλιατών

  267 προβολές
 • Πρεμιέρα με εκτός έδρας νίκη για τον Άρη Φιλιατών.

  Με πρωταγωνιστή τον Τάσο Γώγο ο οποίος πέτυχε και τα δύο απο τα τρία τέρματα της ομάδας του ο φιλοξενούμενος Άρης Φιλιατών επικράτησε της Παραμυθίας με 1-3.

  Το σκορ άνοιξε με το καλημέρα για την ομάδα του Δ.Μουρούτη. Μόλις στο 1′ ο Γώγος βρέθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή και το σουτ που επιχείρησε βρήκε τα δίχτυα του Βαγγελή Βάσιου ανοίγοντάς το σκορ 0-1.

  Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους και  πιο συγκεκριμένα στο 44′ Ο Τάσος Γώγος έκανε το 0-2 με σουτ μέσα απο την περιοχή. Στο 64′ ο Αντώνης Σιώζης μείωσε σε 1-2. Ενώ το τελικό 1-3 διαμόρφωσε με πλάσε (ύστερα απο εκτέλεση φάουλ του Ρούμπη) ο νεαρός  Δανδάκης.


  Συνθέσεις:
  Σούλι Παραμυθιάς (Παππάς Κ.): Βάσιος Ε., Βάτσιος (45′ Moύσιος), Γούσιας, Σουλάϊ Σ. (58′ Παππάς Λ.), Νόνας, Τάσσος,Τσουγγάρης Γρ., Ευθυμίου, Σιώζης Αντ. (90′ Αντωνώπουλος), Χαντζάρας, Xhevbet.

  Άρης Φιλιατών (Μουρούτης Δ.): Διαμάντης, Κιτσάτης, Βρακάς (71΄ Γκιούνος), Γιοβάνης, Παπανικολάου, Ρούμπης, Μαντζούκης Δ., Τσούτσης Σπ., Δανδάκης (85′ Μίγκος Γ.) , Γώγος (85΄Λάμπρος Κ.), Μαντζούκης Στ. (85′ Μαγγόπουλος).

  Φωτογραφίες Λευτέρης Τζώρτζης.

  • P