«Τρένο» ο Ατρόμητος

Σε απόλυτο διεκδικητή του τίτλου αποδεικνύεται ο Ατρόμητος…

…διατηρώντας το σερί των νικών για πέμπτη συνεχόμενη αγωνιστική στο πρωτάθλημα.

Σε ένα ματς με πολλά γκολ και αρκετό θέαμα έδειξε την κυριαρχία του απέναντι στη φιλοξενούμενη Δόξα Γαρδικίου με τέσσερα γκολ ήδη από το πρώτο μισάωρο.

Το σκορ άνοιξε στο 8΄ο Θοδωρής Γαλάνης για να ακολουθήσει λίγα λεπτά αργότερα ο Feim Kaso (στο 16΄). Τα επόμενα δύο γκολ ανήκουν στον Άγγελο Λιώνη στο 22΄και στο 30΄,που διαμόρφωσε το 4-0.
Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου (στο 40΄) ο Σάκης Γκέκας αιφνιδίασε το Γαλάνη και οδήγησε την μπάλα στα δίχτυα του μειώνοντας σε 4-1.
Στο δεύτερο μισό του αγώνα ο Feim Kaso αποφάσισε να εκτελέσει για ακόμα μια φορά τον Corodeni πετυχαίνοντας ένα επιπλέον γκολ (στο 60΄) και αυξάνοντας το σκορ.
Η Δόξα αντέδρασε, πιέζοντας την άμυνα των γηπεδούχων, ώσπου κατόρθωσε να τη σπάσει και με έναν ψύχραιμο Άρη Σιώζη στο 74΄να πετύχει το δεύτερο γκολ της στο ματς.
Οι προσπάθειές του Γαρδικίου όμως δεν ήταν ικανές να αποτρέψουν ένα ακόμα γκολ, αυτή τη φορά από τον Ζώη Παύλου στο 85΄, ολοκληρώνοντας και στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με τελικό αποτέλεσμα 6-2.

Συνθέσεις ομάδων:
Ατρόμητος Σαγιάδας (Χατζηπέτρου): Γαλάνης Α., Ζαφείρης (Φερεντίνος 59΄), Καλέσης, Λιώνης Β., Παπανικολάου, Μπάρκας (Παύλου 62΄), Kaso, Χατζηπέτρου (Πανταζής 46΄), Γαλάνης Θ., Λιώνης Α. (Πασχάλης 68΄), Τάσιος
Δόξα Γαρδικίου (Γκέκας): Corodeni, Τσίρης Ν. (Τσάλης 65΄), Σιώζης Μ., Τσουγγάρης Ε., Ντούκας (Τσουγγάρης Δ. 55΄), Γαλανόπουλος, Σιώζης Α., Τσουγγάρης Σ. (Τολάρος 77΄), Γκέκας Α., Γκέκας Δ. (Παππάς 60΄), Τσίρης Χ.

P