• Τρίποντο με χατ-τρικ Παργανά

  629 προβολές
 • Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΣ.

  Την τρίτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πραγματοποίησε το Λαδοχώρι χθες στο γήπεδο της Νέας Σελεύκειας ως τυπικά γηπεδούχος.


  Το συγκρότημα του Χάρη Μπίνα επικράτησε με 5-2 του Ποσειδώνα με χατ-τρικ του αρχηγού Αλέξη Παργανά. Τον δρόμο όμως προς την νίκη για τον ΠΑΣ έδειξε απο το 5ο λεπτό ο Βαγγέλης Λώλης κάνοντας το 1-0.  Στην συνέχεια ανέλαβε δράση ο Παργανάς όπου ανέβασε τον δείκτη του σκορ με δυο γκολ στο (7΄και 31΄) στο 3-0. 

  Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σπύρος Τσώνης σημείωσε το 4-0 αλλά ο Ποσειδώνας ανέβασε απόδοση και με τους Ντόκο (60΄) και Κώστα Παρούση να σκοράρουν μείωσε σε 4-2 στο 72΄. Όμως ο Αλέξης Παργανάς με ένα ακόμη γκολ στο 80΄ έβαλε τέλος στην υπόθεση νίκη για το Λαδοχώρι διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.

  Συνθέσεις ομάδων:
  ΠΑΣ Λαδοχωρίου (Μπίνας): Παπατσάτσης, Ομέρι, Φλούδας, Δερέκας, Λώλης Ε. (46΄Μάστορας), Παργανάς, Λάμπρης, Μπίκας, Καραγιάννης, Νικολάου, Τσώνης.
  Ποσειδώνας (Τσώνης Φ.): Ρίζος, Οικονομόπουλος (60΄Παρούσης), Μιχαλάρης, Μπέζας, Γιοβάνης, Τζώρτζης (30΄Τσιώτης), Πουρίκης, Αντωνίου, Ντόκος, Λιώλης, Δημητρίου.

  • P