Τροΐζι: «Δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα»

Δείτε στιγμιότυπα από το φιλικό Απόλλων Λάρισας – Λαμία.

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Απόλλωνα, Μαρσέλο Τροΐζι, ο οποίος τόνισε ότι εκείνο που τον ενδιαφέρει κυρίως δεν είναι το σκορ αλλά το πόσο οι παίκτες θα είναι έτοιμοι για το πρωτάθλημα. Αναλυτικά:

«Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας. Το διάστημα που έχουμε δουλέψει είναι μικρό και πιστεύω ότι η ομάδα θα γίνει καλύτερη στη συνέχεια όσο περνάει ο καιρός και θα μπορέσουμε να πάμε ψηλά.

Σίγουρα δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα. Ήταν το τρίτο φιλικό της προετοιμασίας μας. Ακόμα οι περισσότεροι παίκτες χρειάζονται χρόνο και πιστεύω ότι σε 15 περίπου ημέρες θα είμαστε σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Σε ό,τι αφορά στον Ριμπερί δεν έχει βρει ρυθμό ακόμα αλλά πρέπει να χάσει, κάποια κιλά. Ο στόχος μου ήταν να τον χρησιμοποιήσω για 20 λεπτά για να τον δω πώς κινείται μέσα στο γήπεδο, γιατί έχει κάνει μόνο δύο προπονήσεις με την ομάδα. Μου αρέσει σαν παίκτης και πιστεύω να μας βοηθήσει, αλλά μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα θα πρέπει να χάσει κάποια κιλά.

Σχετικά με τον Μαρκολίνο είναι ένα κλασικό δεκάρι που έρχεται από τη Βραζιλία, ένας πολύ καλός παίκτης που κάθε μέρα ανεβαίνει σταθερά. Αρχίζει και καταλαβαίνει το Ελληνικό ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι θα πάει πολύ ψηλά εδώ στην Ελλάδα.

-Γιατί έπεσε η απόδοση της ομάδας στο τελευταίο ημίωρο;

«Κάναμε πολλές αλλαγές, αλλά είχαμε πολλή κούραση γιατί αυτή την εβδομάδα είχαμε φουλ προπονήσεις. Αυτήν την εβδομάδα κάναμε προπόνηση πρωί και απόγευμα. Αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ το αποτέλεσμα αλλά το πόσο θα είναι έτοιμοι οι παίκτες» κατέληξε ο Μαρσέλο Τροΐζι.

Πηγή: athleticlarissa.gr

P