Βασίλης Μώκος: “Η καλή δουλεία βγήκε στο γήπεδο”

Ο ποδοσφαιριστής του Σουλίου Παραμυθιάς Βασίλης Μώκος μίλησε στην Εφημερίδα Sportime για το εντυπωσιακό ξεκίνημα της ομάδας.

Στην κορυφή του τρίτου ομίλου της Γ Εθνικής φιγουράρει το Σούλι Παραμυθιάς. Η ομάδα του νομού Θεσπρωτίας έχει κάνει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, με δύο νίκες και μία ισοπαλία. Παράλληλα έχει σκοράρει επτά φορές, ενώ έχει ήδη την εστία της να παραβιάζεται μόλις μία.

Με αφορμή την πολύ ελπιδοφόρα εκκίνησης της σεζόν το sportime συνομίλησε με τον ποδοσφαιριστή του συλλόγου Βασίλη Μώκο.
Ο αμυντικός χαφ, με καταγωγή από την Πέρδικα Θεσπρωτίας, παρακολούθησε ως θεατής τους πρώτους αγώνες του Σουλίου, λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε. Παρόλα αυτά, έχει την εξήγηση για την πολύ καλή εικόνα που δείχνει η ομάδα του στο γήπεδο.
Θέλεις να μας πεις λίγο για την πολύ καλή εκκίνηση που έχει κάνει η ομάδα σου στη σεζόν;
Η πολύ καλή εκκίνηση της ομάδας μας είναι αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς των προπονητών και του γυμναστή μας από την αρχή της προετοιμασίας και μαζί με το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, βοήθησαν ώστε να βγει αυτή μέσα στο γήπεδο. Συγκεκριμένα τα εύσημα ανήκουν στον προπονητή μας Λευτέρη Βέρμπη, τον προπονητή τερματοφυλάκων Σωτήρη Ζαραβελα και τον γυμναστή Γιάννη Λώλη.
Ποιος θα έλεγες πως είναι ο στόχος της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής;
Ο στόχος της ομάδας είναι να κρατηθεί στην κατηγορία. Αν μπορούσαμε να το συνδυάσουμε με μία καλή πορεία, θα ήταν ιδανικό.
Πότε αναμένεται να επιστρέψεις στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας;
Από την Κυριακή (σ.σ. αύριο), που παίζουμε στην Κέρκυρα με τον Κρόνο Αργυράδων, θα είμαι στη διάθεση του προπονητή μου, μετά από έναν τραυματισμό που με άφησε ένα μήνα εκτός.

Toυ Θοδωρή Σανιδά – Εφημερίδα Sporitme

P