Βέρμπης: “Ευχαριστημένος από την διάθεση και την απόδοση”

Δηλώσεις παραχώρησε στο theball.gr ο προπονητής του Σουλίου Παραμυθιάς.

O Λευτέρης Βέρπμης μίλησε για την πορεία της προετοιμασίας των πράσινων, το φιλικό με τον ΠΑΣ Αχέρων και για το ρόστερ του συλλόγου.
Διαβάστε αναλυτικά.

Πως έχει κυλίσει η προετοιμασία και αν είστε ευχαριστημένος:
«Όλα κυλούν ομαλά, το μόνο πρόβλημα είναι οι απουσίες των παιδιών γιατί άλλοι δουλεύουν, άλλοι είναι τραυματίες, ένας είναι στρατιώτης. Αλλά προσπαθούμε  και φέτος βλέπω ότι βγάζουμε πράγματα μέσα από την προπόνηση. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από την διάθεση και την απόδοση.»
Ποια τα συμπεράσματα σας από το φιλικό με το Καναλάκι?
«Το Καναλάκι είναι μια ομάδα πιο έτοιμη από εμάς με 20 μέρες περισσότερο χρόνο  προετοιμασίας από εμάς. Εμείς έχουμε ολοκληρώσει την Τρίτη εβδομάδα και ήταν το πιο δυνατό φιλικό. Ακόμη δεν έχουμε μπει στην εναερόβια και διαλειμματική προπόνηση .  Μέλημα μου ήταν να μην τραυματιστεί κάποιος από την υπερπροσπάθεια αφού δεν έχω πολλούς παίκτες που να στηριχτώ  και υλικό για να αναπληρώσω και να βγάλω αυτό το φιλικό που χρειάζεται να πάρουν όλοι χρόνο συμμετοχής. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και τα τρεξίματα που έβγαλαν οι παίκτες μου.»
Μετά την μεταγραφή Θοδωρή  Γαλάνη μπορούμε να πούμε ότι το ρόστερ έχει κλείσει?
«Ναι πιστεύω εκτός τρομερού απροόπτου αν παρουσιαστεί κάποια άλλη περίπτωση. Αλλά δεν είναι στις προτεραιότητες μου, ούτε θα απαιτήσω, ούτε θα ζητήσω από την διοικηση κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή.»
Αν (υποτιθέμενα πάντα μιλάμε) έχουμε παιχνίδι κυπέλου για την Παραμυθιά 17 Σεπτεμβρίου  ποσό έτοιμη πιστεύεται ότι θα είναι η ομάδα?
«Σήμερα έδειξε ότι η ομάδα μπορεί έχει και την εμπειρία να ανταπεξέλθει. Σίγουρα δεν θα είμαστε 100% έτοιμοι  αλλά θα είμαστε σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας για την εποχή.»
Συγκριτικά με το πρώτο φιλικό (με Δόξα Γαρδικίου) και το σημερινό (σ.σ. χθες) πόσο ικανοποιημένος ή μη ικανοποιημένος είστε?
«Είμαι ικανοποιημένος πιο πολύ. Ήταν η ομάδα έτοιμη ψυχικά και έκανε αυτά που ζήτησα. Θέλοντας να δω την σκέψη των παιδιών και να διατηρήσουμε τον ρυθμό. Ήθελα να κάνουμε κατοχή για να ελέγχουμε τον ρυθμό και να μην πάμε σε άσκοπα τρεξίματα. Η ομάδα έχει σκέψη και είμαι πολύ ικανοποιημένος.»

P