• Βέρμπης:«Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Απόλλωνα»

  355 προβολές
 • Ο Λευτέρης Βέρμπης  ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Απόλλωνα 

  …με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

  Αναλυτικά η ανάρτηση του Λευτέρη Βέρμπη:
  “Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τους ανθρώπους του Απόλλωνα που με εμπιστεύτηκαν και με στήριξαν την χρονιά που μας πέρασε.
  Τα συγκινητικά λόγια του Προέδρου είναι σημαντικά για μένα αφού δεν αποτελούν μια τυπική ευχαριστήρια ανάρτηση αλλά είναι το επιστέγασμα μιας ουσιαστικής στήριξης των ανθρώπων της Διοίκησης από την πρώτη ως και την τελευταία ημέρα.
  Είναι πολύ σημαντικό να επιβραβεύεσαι από τους ανθρώπους που συνεργάστηκες για το αποτέλεσμα της δουλειάς και τον επαγγελματισμό σου, είναι όμως σημαντικότερο για μένα να αναγνωρίζεσαι από τους ίδιους για τον χαρακτήρα σου!
  Είμαι σίγουρος ότι από την στιγμή που υπάρχουν άνθρωποι με την ανιδιοτέλεια, την φιλοδοξία και πάνω απ’ όλα την αγάπη για τον Απόλλωνα θα έρθουν οι επιτυχίες που ονειρεύονται. Άλλωστε οι στόχοι είναι πιο εύκολο να υλοποιηθούν όταν άνθρωποι με την ποιότητα του Aleksander Vasi αναλαμβάνουν τα ηνία της ομάδας…
  Σας ευχαριστώ και πάλι για όλα Antonis Zeris, Minas Babos, Giannis Babos, Stavros Sianos, Σπυρος Ν. & Βαγγέλης Χ.”

  Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τους ανθρώπους του Απόλλωνα που με εμπιστεύτηκαν και με στήριξαν την χρονιά που…

  Gepostet von Lefteris-Maria Verbis am Donnerstag, 2. Juli 2020

   

  • P