• Βήμα πρόκρισης στον τελικό το Σούλι (2-0)

  350 προβολές
 • Επικράτησε της ΑΕΝΣ με 2-0 στον α΄ ημιτελικό του Κυπέλλου Θεσπρωτίας.

  Ανακοίνωση Παραμυθιάς:
  “Το Δ. Σ Σουλίου Παραμυθιάς, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Σπύρο Διαμάντη για την απώλεια της μητέρας του.”Το Σούλι Παραμυθιάς έκανε σημαντικό βήμα για να βρεθεί και φέτος στον τελικό του Κυπέλλου, αφού νίκησε με 2-0 την ΑΕΝΣ στο “49  Προκρίτων”. Ο Αναστασιάδης στο 28΄ με σουτ νίκησε τον Κ.Βένο για το 1-0, ενώ στο 60΄ οι κάτοχοι του Κυπέλλου διπλασίασαν το σκορ. Ο Παπαρούνας πάσαρε παράλληλα στον Παππά κι εκείνος σε κενή εστία ευστόχησε για το 2-0.
  Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει στο 51΄ χάνοντας δύο σημαντικές ευκαιρίες, μέσα σε ένα λεπτό. Γιαννακός και Δ.Βένος όμως δεν βρήκαν στόχο από καλή θέση. Το Σούλι που ήταν συνολικά ανώτερο και έφτασε δίκαια στη νίκη, είχε μερικές ακόμα καλές στιγμές στο β΄ ημίχρονο για ένα τρίτο τέρμα.
  Φωτό: Αρίστος Σουλιώτης

  Συνθέσεις:
  Σούλι Παραμυθιάς: Διάσσινος, Κάγια, Μπέλλος (88′ Παπαδόπουλος), Μώκος, Γεωργάκης, Πλατιάς, Κωσταμένας, Αναστασιάδης, Παππάς, Ντόκος, Παπαρούνας
  ΑΕΝΣ: Κ.Βένος,  Δ.Βένος, Α.Βάσιος, Σούφης (75΄Μεχμετάι), Χατζηπέτρου (78΄Ντόστας), Γιαννακός, Β.Βάσιος, Βασιλείου, Ζήγος, Κατσέλης, Μούστα (63΄Αθανασίου)

  • P