Βίντεο: Ατρόμητος – Λαμπανίτσα 3-1

Πρωταθλήτρια η Σαγιάδα στην Α2!

Μπορεί να θέλουμε τέσσερις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση των play-off της Α2, όμως ο Ατρόμητος με την νίκη που πέτυχε την Κυριακή (3-1) επί της Λαμπανίτσας, ουσιαστικά στέφτηκε πρωταθλητής και πλέον ξεκινάει τα σχέδια του για την νέα χρονιά στην μεγάλη κατηγόρια της Θεσπρωτίας.

Η ομάδα του Φώτη Βαλάκου που διαθέτει ένα πολύ έμπειρο ρόστερ για την  κατηγόρια δεν συνάντησε δυσκολίες απέναντι στην Α.Ε.Λ. και με γκολ των Κύριλλου Παπανικολάου, Βασίλη Φερεντίνου και Φάνη Καλέση πήρε την 5η νίκη (σε ισάριθμα παιχνίδια) στα play-off και 11η συνολικά στο πρωτάθλημα. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν το σκορ σε 3-1 με τον Βαγγέλη Δήμου.

Ατρόμητος Σαγιάδας (Βαλάκος Φώτης): Ουσταμουράτογλου, Τσώτος, Μήτρος, Λιώνης (85΄Μπεράτης), Παύλου (70΄ Κατωμέρης), Παπανικολάου, Ζαφείρης, Φερεντίνος, Καλέσης, Κιόσης (70΄ Μπουτάσης), Βαλάκος Β. (80΄ Φερεντίνος Κ.)

Α.Ε. Λαμπανίτσας (Δημητρίου Σταύρος): Αθανασίου Β., Βασιλείου Στ. (Βαγγελής Π.), Τζάνης Γ., Αθανασίου Δ., Ντίτορας, Τζώρτζης Ι., Δημητρίου Β., Βασιλείου Α., Τζίμας, Δημητρίου Σ., Ντάσκας.

Παρακολουθήστε στο βίντεο που ακολουθεί τα δυο από τα τρία γκολ της ομάδας του Ατρόμητου.

*Ευχαριστούμε τον Νίκο Κυργιρίδη για τις φωτογραφίες και το βίντεο.

 

P