Βίντεο Highlights: Παραμυθιά – Καστρί 0-0

Ισοπαλία χωρίς σκορ στο ντέρμπι κορυφής της Παραμυθιάς. Δείτε το βίντεο με τα στιγμιότυπα.

Το Σούλι Παραμυθιάς, μπορεί να μην έφτασε σήμερα στη νίκη που θα ισοδυναμούσε με τίτλο, απέναντι στο Καστρί, όμως και με τον βαθμό της ισοπαλίας έκανε τη δουλειά του. Οι πράσινοι χρειάζονται έστω δύο βαθμούς στις 2 τελευταιές αγωνιστικές για να φτάσουν στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Υπεύθυνος για την… παράταση στην ανάδειξη του πρωταθλητή, ήταν ο Δημήτρης Κωνσταντάκος, ο οποίος με τις τουλάχιστον επτά σωτήριες επεμβάσεις του, στις προσπάθειες των Μπουκουβάλα, Κύργιο, Ντόκο και Βένο, επέτρεψε στην ομάδα του να φύγει αήττητη από τους “49 Πρόκριτους”. Οι του Θύαμι, αν και ήθελαν μόνο το τρίποντο για να έχουν ελπίδες, δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν σημαντικές απειλές προς την εστία του Σουλίου. Έτσι η Παραμυθιά απέχει πλέον μια νίκη μακριά από την 1η θέση της φετινής Α1 και την άνοδο στη Γ΄Εθνική.

Σούλι Παραμυθιάς (Βέρμπης Λευτέρης): Παπαγεωργίου (46΄Γαλάνης Θ.), Μπέλλος, Ντούμας, Βένος, Βάσιος, Τσάγκας, Μπουκουβάλας, Γεωργάκης, Τάσιος (88΄Χαντζάρας), Ντόκος, Κύργιος.
Θύαμις Καστρίου (Παππάς Παναγιώτης): Κωνσταντάκος, Αθανασόπουλος, Ζήγος, Τσουμέτης, Μονάχος Η., Αθανασίου, Κάλλος (64΄Δήμας), Κυβράνογλου, Λάμπρου, Γόγολος, Κυριάκης.

Δείτε το βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του σημερινού παιχνιδιού:

P