Βίντεο Highlights: Παραπόταμος – Σκουφάς 0-0

Ματς που… θα ξεχαστεί γρήγορα διεξήχθη στον Παραπόταμο. Δείτε το βίντεο μα τα στιγμιότυπα.

 

Τους 5 βαθμούς έφτασε στο πρωτάθλημα ο Αστέρας Παραποτάμου, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς σκορ με τον Σκουφά Κομποτίου. Εκτός της έλλειψης γκολ και φάσεων, δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο στον Παραπόταμο, λόγω και του βαρύτατου αγωνιστικού τερέν. Μόνο από στημένες μπάλες απείλησαν οι δύο ομάδες, με τους Χρηστογιάννη και Π.Πανταζή να δημιουργούν κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις για τους αντίπαλους τερματοφύλακες. Από ένα μακρινό φάουλ του Π.Πανταζή στο α΄ημίχρονο, ο Χ.Πανταζής βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Παπαχρήστο αλλά δεν κατάφερε να πιάσει την κεφαλιά και να σκοράρει. Δύο εκτελέσεις φάουλ του Χρηστογιάννη, επίσης στο πρώτο μέρος, ανάγκασαν τον Πάντο να επέμβει και να κρατήσει το 0-0. Με το πέρασμα του χρόνου ο αγωνιστικός χώρος δυσκόλευε ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες των παίκτων. Λίγα πράγματα συνέβησαν στο β΄μέρος, με τις δύο σημερινές αντιπάλους να παίρνουν τελικά από έναν βαθμό.
Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Ασπροποταμίτη στο 85΄ με δεύτερη κίτρινη.
Αστέρας Παραποτάμου: Πάντος, Σ.Μητσέλος, Π.Πανταζής, Καρράς (89΄Γιάκης), Α.Μητσέλος, Χ.Πανταζής, Κώτσιας, Παπανδρέου, Γκόλιας, Νάκος, Καλέσης (75΄Γιαννακός)
Σκουφάς Κομποτίου: Παπαχρήστος, Καλπακούλας, Τάσσος (81΄Δήμος) , Σχισμένος, Παπαγιάννης, Βερλέκης, Παππάς, Ασπροποταμίτης, Παρράς (87΄Μπαλάφας), Χριστογιάννης, Μαγκάκης

Δείτε το βίντεο του theball.gr με τα σημαντικότερα στιγμιότυπα του παιχνιδιού:

P