• Βίντεο Highlights: Παραπόταμος – Τηλυκράτης 1-1

  955 προβολές
 • Εξαιρετική εμφάνιση για τον Αστέρα, απέναντι στον μέχρι σήμερα πρωτοπόρο Τηλυκράτη. Δείτε το βίντεο με τα στιγμιότυπα.

   

  Πολύ δύσκολα έβαλε ο Παραπόταμος στον διεκδικητή του τίτλου στον 3ο όμιλο Τηλυκράτη, υποχρεώνοντάς τον σε οδυνηρή ισοπαλία που τον έριξε από την κορυφή. Μετά από φαρμακερό χτύπημα κόρνερ του Πάνου Πανταζή και παρεμβολή του Χριστόδουλου Πανταζή με το στήθος, ο Αστέρας βρέθηκε μπροστά στο σκορ μόλις στο 10ο λεπτό. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική (μετά το 1-1 στη Λευκίμμη) που ο μέσος του Παραποτάμου βρίσκει το δρόμο προς το γκολ.Οι γηπεδούχοι όχι μόνο δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα στο α΄μέρος, αλλά χάρη στην εξαιρετική τους αμυντική λειτουργία που υποχρέωσαν σε πολλά γεμίσματα και σέντρες την ομάδα της Λευκάδας, ενώ συχνά πραγματοποιούσαν επισκέψεις στα καρέ του Καραγκούνη. Ο Τηλυκράτης είχε τελικά την ευτυχία να ισοφαρίσει νωρίς νωρίς στο β΄μέρος, με τον Περιστέρη στο 51΄ να στέλνει με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα, μετά από προσπάθεια του Πάντου να απομακρύνει τη μπάλα. Οι λευκαδίτες απέκτησαν την εδαφική υπεροχή απο εκεί κι έπειτα και άσκησαν πίεση, χωρίς όμως να βρουν τους διαδρόμους προς την εστία των κυανόλευκων για να προκαλέσουν σημαντικούς κινδύνους τον Πάντο,  καθώς  απείλησαν κυρίως με μακρινά σουτ, πέρα από δυο-τρεις στιγμές στο τελευταίο δεκάλεπτο, αφού το συγκρότημα του Σπύρου Παππά παρουσίασε υποδειγματική συνοχή.

  Στις μεγάλες φάσεις που δημιούργησε ο Τηλυκράτης, οι παίκτες του δεν μπόρεσαν να φανούν εύστοχοι μπροστά στα καρέ του Αστέρα, με τον αγωνιστικό χώρο πάντως να μη βοηθά τις προσπάθειες των ποδοσφαιρστών δύο ομάδων.

  Αστέρας Παραποτάμου (Παππάς): Πάντος, Μπάρκας, Π.Πανταζής, Σουλιώτης, Μητσέλος, Κώτσιας, Πασχάλης, Παπανδρέου, Γκόλιας, Χ.Πανταζής, Γιαννακός (87΄ Γιάκης)

  Τηλυκράτης (Παντζιαράς):Καραγκούνης, Τσελάι (86΄Γεωργάκης), Καταγής Σ. (46΄Βασίλας), Παναγιωτόπουλος, Ιασωνίδης, Πετράκος, Περιστέρης (72΄Καταγής Γ.), Κτενάς, Γραμματικόπουλος, Γκίκα (60΄Καββαδίας), Φέτσης.

  Δείτε το βίντεο με τα γκολ και τα σημαντικότερα στιγμιότυπα

  • P