Βίντεο Highlights: Πλαταριά – Καστρί 0-3

Ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό για τον Θύαμι. Δείτε το βίντεο με τις καλύτερες φάσεις του παιχνιδιού.

Νικηφόρα μπήκε στη διαδικασία των πλέι-οφ ο Θύαμις Καστρίου, ο οποίος νίκησε με 3-0 την Πλαταριά στο γήπεδο Μαζαρακιάς, σημειώνοντας όλα τα τέρματά του στο α΄μέρος. Ο τερματοφύλακας του ΑΟΠ, Αναστασίου, έσωσε μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις την εστία του από περισσότερα τέρματα.  Ο Λάμπρου με ωραίο σουτ στο 11′  σημάδεψε παραθυράκι για το 0-1 του Καστρίου. Τη σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε στη συνέχεια ο Γόγολος, ο οποίος με δυο γκολ μέσα σε 3 λεπτά (35΄ και 37′) από πάσες των Τσουμέτη και Λάμπρου, έκανε το τελικό 3-0, έπειτα από ένα μονόπλευρο πρώτο ημίχρονο. Έπεσε ο ρυθμός στην επάναληψη, με τον Ηλ.Μονάχο να έχει οριζόντιο δοκάρι, στην καλύτερη φάση του Θύαμι. Πιο απειλητικός παίκτης για την Πλαταριά ο Ρίζος, ο οποίος βρέθηκε κοντά στο γκολ σε δύο-τρεις περιπτώσεις.
AO Πλαταριά: Αναστασίου, Σάκος, Θεοδώρου (45΄Πασχάλης), Μαγκλάρας, Μήτσης, Βάλακος, Κατσιγιάννης (62΄Ευαγγέλου), Λιόντος, Ρίζος, Παπανδρέου Α. (70΄Παπανδρέου Γ.), Τάσσης (87΄ Παπανδρέου Κ.).
Θύαμις Καστρίου: Κωνσταντάκος, Αθανασόπουλος, Ζήγος (41΄Γιώτης), Τσουμέτης, Μονάχος Ηλ., Αθανασίου, Δήμας, Κυβράνογλου, Λάμπρου, Γόγολος (77΄Κυρίτσης), Κάλλος (72 Μ.Μονάχος)

Δείτε το βίντεο με τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του παιχνιδιού:

P