• Βουκομάνοβιτς: “Με τους ανθρώπους εδώ ένιωσα σαν να είμαι με την οικογένειά μου”

  608 προβολές
 • Ο σέρβος επιθετικός του Θεσπρωτού, Αλέξα Βουκομάνοβιτς μίλησε στο “Theball”…

  …για  την καθημερινότητα του, για την φυσική του κατάσταση αλλά και για το αν είναι έτοιμος να παίξει σε περίπτωση που ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

  Για το πως πέρασε τον μήνα που προηγήθηκε στην Ηγουμενίτσα:

  «Ξυπνάω το πρωί καφές, φαγητό και το απόγευμα προπόνηση. Παρακολουθώ ταινίες,
  τηλεοπτικές εκπομπές και παίζω βιντεοπαιχνίδια, σχεδόν ό,τι έκανα και στο παρελθόν.»

  Για το γεγονός ότι ήταν μακριά από το σπίτι του και την οικογένεια του:

  «Πέντε χρόνια ζω μόνος μου, οπότε δεν είναι κάτι καινούργιο για μένα. Μόνο η κοπέλα μου έλειπε γιατί πέρυσι ζούσαμε μαζί
  και αυτή τη φορά έμεινε στη Σερβία, γιατί ήταν μόνο για 3 μήνες και δεν έμεινε εδώ. Αλλά τώρα με τον κορονοϊό είναι περισσότερο από 3 μήνες.

  Με την οικογένεια μου μιλάμε καθημερινά με βιντεοκλήση. Επικοινωνώ με τον πατέρα μου και την μητέρα που βρίσκονται στη Σερβία όπως επίσης με την αδελφή μου και αδελφό μου που είναι στην Αμερική.

  Με όλους τους ανθρώπους εδώ, όπως ο Άλεξης Μητσέλος, η Μαριλένα Γκορέζη, ο πρόεδρος  κ. Νίκος (σ.σ. Τσιάπος) , επίσης η οικογένεια Φαρμάκη που με κάλεσε να περάσω το Πάσχα μαζί τους, ένιωσα σαν να είμαι με την οικογένεια μου. Όλοι με φροντίζουν ακόμη και οι άνθρωποι

  που μου νοικιάζουν το διαμέρισμα.»

  Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: 

  «Ο χρόνος θα δείξει, βλέπω ότι η κατάσταση γίνεται καλύτερη με τον ιό, οπότε πιστεύω ότι θα τελειώσει το πρωτάθλημα αφού απομένουν μόνο τρία παιχνίδια.»

  Για την φυσική του κατάσταση και αν είναι έτοιμος να παίξει:

  «Είμαι σε καλή φυσική κατάσταση, κάνω καθημερινή προπόνηση. Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου, οπότε ναι, είμαι πάντα έτοιμος να παίξω.»

  • P