Ξεκινάει προετοιμασία ο Θύαμις

Διακοπές τέλος για τους ποδοσφαιριστές του Θύαμι Καστρίου…

…καθώς αύριο το απόγευμα (19/8) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Στις 19:00 της Δευτέρας 19 Αυγούστου στο γήπεδο του Καστρίου, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη εφετινή συγκέντρωση των “κόκκινων” όπου μπαίνουν και επίσημα  σε ρυθμούς προπονήσεων. Το παρών θα δώσουν όσοι παίκτες παρέμειναν από την περσινή ομάδα καθώς και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Η διοίκηση του συλλόγου μαζί με τον προπονητή Παναγιώτη Χατζηπέτρου θα υποδεχθούν, τους παίκτες που ανανέωσαν από την περσινή ομάδα καθώς και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα ώστε όλοι μαζί να βάλουν, τις βάσεις για την δημιουργία ενός δυνατού και ανταγωνιστικού συνόλου, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας χρονιάς.

Αναλυτικά  και η επίσημη ανακοίνωση του Α.Σ. Θύαμι Καστρίου:
“Την Δευτέρα 19/8 στις 19.00 στο γήπεδο μας θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας! Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλία της διοίκησης και του προπονητή προς τους ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια θα γίνει η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας για την νέα σεζόν! Καλούνται όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να είναι παρόντες! Η προπόνηση είναι φυσικά ανοιχτή για τους φιλάθλους όπως και για όποιον ενδιαφέρεται να συμμετάσχει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και να γίνει μέλος της ομάδας μας! Ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλες τις ομάδες και υγεία σε όλους!”

P